Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 25 kwie 2007, 16:07

Babel pisze:A działacze Częstochowy to się pogubili kilka lat temu i do tej pory chyba nie moga sie otrząsnac. Fakt, że zmieniły się władze, ale pomysłu na druzyne (nie na zlepek indywidualności) raczej nie widać.

Heh, jestem pewien, że ten zespół rozbijali Stelmach i Ucho.No i jak był to Brokking.Zresztą wiem, z pewnego źródła, że tak w zasadzie jest.Ściągnięcie dwóch graczy, powiedzmy boiskowych i nie tylko cwaniaków, obierzyświatów, którzy myśleli, że będą w Częstochowie zbawcami i każdy będzie na kolanach ich prosił o dobre zagranie.Szkoda, bo widzę, że uciepiał na tym Woicki, jego talent jakby trochę stanął.

Bartman, jakoś dla mnie jest trochę przereklamowaną gwiazdą, musicie przyznać, że Gruszka naprawdę był motorem napędowym Skry, gdy Szampon był nie dysponowany.Teraz dopiero widać po nim zmęczenie sezonem, ale muszę przyznać, że gracz ten w ostatnim roku urusł w mojej hierarchii przyjumujących w Polsce.

Mam prośbę o wyjaśnienie kwestii pewnej - Hala przy ul. Krupniczej jest nie dopuszczona przez PZPS do gry ? Bo slyszałem opinie, że tak i nie i już nie wiem :roll: .

Wróć do „Inne sporty”