Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 25 kwie 2007, 23:27

bellus pisze:

Co do transferów to ciekawi mnie to kogo sprowadzą z zagranicy Tottolo i Castelani. Jak będą wyglądały drużyny autorskie w ich wykonaniu. Myślę, że do tch krajów które wymieniłeś warto było by dodać Argentyne - właśnie z racji pochodzenia Castelaniego i jego kontaktów tam.

Oj ja nie wiem, czy Totolotek zostanie w Wunglu na kolejny sezon.Z tego co pamietam, zarzekał się, że idzie na pół roku i sp... ucieka do Włoch.
bellus pisze:No chyba nie jest. Mecze się tam nie odbywają, tam trenuje MKS w kosza. Nie jestem do końca przekonany co do Krupniczej, ale fakt faktem że wszystkie mecze odbywały się w orbicie.

Z własnych doświadczeń grania na tej hali wiem, że doskwierały w sumie tylko te filary, które utrudniają zagrywkę, bo jak tu podrzucić, zeby nie trafić w nie ;).Poza tym mecze w Orbicie to trochę dla Gwardii nieporozumienie - ani nie wygrywają tam - ani nie ma za wielu kibiców, a jakie użytkowe płacą :shock: .

Nawiązując do samej GwR, to pisząc językiem mentorowskim - jedna wielka [*].Drużyna to nie porozumienie, oni powinni wycofać się przed sezon.Jeżeli na rozegraniu mają Dutkiewicza, który powiedzmy, nie jest wirtuozem w rozegraniu, nawet jak na 1b, a na ławce kolesia nie potrafiącego odbijać chyba w ogóle palcami, jest ściągany już na rozgrzewce, Sramki nie Sramki ( oprócz mooocnych zagrywek - jak mu wejdzie czasem ) to jedna wielka [*].Nie wiesz zy interesujecie się niższymi ligami, ale np. teraz o awans do 1b walczy Trefl Gdańsk, który w swoim składzie ma Stancelewskiego ( kadrowicz były jakby ktoś nie wiedział ), Kruka ( to samo, ale jako junior bardziej był na piedestale ), Poskrobko i Szczurowskiego ( ograni w PLS ) oraz jakiegoś chyba atakującego z Jokera ( w tamtym roku PLS ) to wybacz, ale skład lepszy niż Gwardia.Tak więc, lepiej niech Bydgoszcz zostanie w lidze, mają dobry skład, fajną halę i kibiców oraz chęci.Trochę szczekam na Gwardię, w sumie dzięki niej mam do PLSu 25 km, ale naprawdę, to jest żenada - niech Janeczek ucieka stamtąd póki może.To była dla niego dobra lekcja, bo trafić nawet do słabego klubu w 1 sezonie seniora na ogranie jest dobre.Tylko, żeby nie popłynął z nimi do 1b.

Wróć do „Inne sporty”