Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 0:11

Ja natomiast jestem zdania, że Jastrzębie ma lepszy skład niż Skra i potrzeba człowieka który to złączy w 1 całość ( chociaż czy tyle indywidualności można tak zjednoczyć ? :roll: ).Mimo to, Totolo robi robotę, widzę to podejście jego, można by rzec w dzisiejszym rozumieniu siatkówki idealne - trener jak kolega, ale bez przesad - potrafi zwrócić uwagę na to i tamto.Chociaż częściej, to krytykuje sędziów niż wlasnych graczy, ale to już domena trenera, który chce stać mimo wszystko za swoimi, co nie jest do końca dobre.Dlatego, że są jak to określasz "rosyjską ruletką", dlatego pokładam w nich nadzieje, że są w stanie pokonać Skrę i wygrać cos od czasów Gabrychowych.Nie lubię ich jako drużyny, ale gdy myślę, że Bełchatów ma wszystko zdominować, to mnie krew zalewa.Dlatego liczę na Jastrzębie.

Co do Częstochowy wszystko powiedziane - zespół już psychicznie, nie w dołku, ale w kanionie.Olsztyn - drużyna, zawsze celująca w MP, ale z tymi skrzydłami nie mają szans.Papkin po kontuzji to 50 % prawdziwego Pawła.Tanik wybrany do 6-tki PLS-u, ale jak sobie pomyślę, jak niektórzy go jechali zagrwyką to aż się dziwie nad czym te fanfary.Teraz już sie ustabilizował, ale mimo to nie jest to killer jakiś.Bąku to zagrywka i przyjęcie, atak im mocniej wrzaśnie, tym szybciej wróci.Nie wiadoma.Guma i środki w miare trzymają poziom, o przydatności Lambourna dużo już mówiono.Zostaje jeden szczegół, w zasadzie nie wielki.Otóż jest nim niejaki Kubiak, który jest w moim wieku ( 88 rocznik ) i naprawdę może mieć papiery na granie, zamiast jego wykorzystywać, to Iruś korzysta z takiego Kucińskiego, który fakt, libeo nie był złym, ale trzymanie go w 12-tce na przyjęciu , zamiast młodego jest moim zdaniem trochę bezmyślne.Ale może to tylko moje zdanie.

Wróć do „Inne sporty”