1/2 LM: Manchester United vs AC Milan (24.04, 2.05)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 63

Post autor: Mates » 26 kwie 2007, 11:07

Ajgor pisze:Co do wyróżniających się, mnie się Oddo podobał. Dość pewny w obronie, parę razy nawet Bonerę bodaj poprawiał, a i do ataku się całkiem fajnie włączał
Bonere poprawial a przy 2 bramce zostal jak junior gdy reszta obrony wychodzila zeby zrobic pulapke offsaidowa(chyba tak sie to pisze :P ). Konkretnych akcji w ataku Massimo nie widzialem.On akurat chyba to zagral bardzo przecietnie.
Ajgor pisze:Pirlo też bardzo dobry mecz. Może nie za bardzo widoczny, ale podania przednie
Tu tez bym polemozowal. Zupelnie niewidoczny, nie kreowal gry, nie panowal w srodku pola-jak gral Rino tak tego widac nie bylo, a jak Rino zeszedl to bylo to bylo to az nadto widoczne. Gdzie jest ten Pirlo z Mistrzostw Swiata?!

Wedlug mnie to na wyroznienie zasluzyl Kaka(w sumie to on nawet zasluzyl na cos wiecej niz wyroznienie :P ), Seedorf, Sandro, Rino i Paolo. A reszta zagrala raczej przecietnie albo,patrz Brocci, tragicznie.
myhalek_acm pisze:Ale mam jedna nadzieje co do tego meczu niech powroci Rino Pray Bo to co zrobil Brocchi to Czerwona Kartka
Z tego co wyczytalem na polskich stronach Milanu to Rino bedzie gotowy na rewanz bo uraz nie okazal sie tak grozny jak pierwotnie przypuszczano. Niestety Paolo raczej nie zagra-w jego przypadku potrzebny bedzie dluzszy odpoczynek.

Wróć do „Puchary Europejskie”