Najlepsi w Bundeslidze

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Axel Hammond » 04 sty 2005, 19:11

kama_reda pisze:
Axel Hammond pisze:Bundesliga to żenujące rozgrywki. Stoją na kompromitująco niskim poziomie. Dość powiedzieć, ze czołowe role odgrywaja w niej Polacy i tacy drwale jak Mintal, Klose czy Makaay. Grają w niej zbieraniny nieudaczników z całej Europy - Albańczycy, Libanczycy, Węgrzy czy Rumuni. Kluby raz po raz kompromituja się na arenie europejskiej. Wstyd, wstyd, wstyd.
Człowieku!!! ty nie masz pojęcia o czym mówisz!!! Moge sie zgodzic że ostatnie dwa sezony w wykonaniu drużyn niemieckich nie mozna zaliczyc do udanych, ale to TYLKO te dwa. Bundesliga sie odradza!!! Wystarczy spojrzeć na wyniki w tym sezonie... wszystkie 3 drużyny awansowały do dalszej fazy LM, w Pucharze UEFA tylko Bochum odpadł, nawet drugoligowa Alemania Aachen awansowała do drugiej rundy UEFA!!! A reprezentacja Niemiec na tournee w azji grała tylko zawodnikami występującymi w Bundeslidze i prezentowała się bardzo dobrze!!!
2 sezony to TYLKO? To są AŻ 2 sezony! To 731 dni piłkarskiej fuszerki jaką odstawiały teamy zza Odry. A reprezentacja Niemiec na tournee w Azji wypadła nieźle, ale na tla egzotycznych rywali, gdzie piłkę kopie się na polach ryżowych (vide Tajlandia). Z Koreą było już wstydliwe 1:3...
Chłopaczek pisze:Nie ma co sie podniecac bo Axel pomaranczowy mowi to specjalnie.Jego ulubiona druzyna jest przeciez Bayern.Traktujecie jego wypowiedzi z przymruzeniem oka.
Nie wiem co ma mój kolor avataru wspólnego z tym co piszę? A Bayernu nie znoszę, tak jak wszystkich innych klubów. Pisałem już o tym w innych tematach, czytaj uważniej.
brazzo pisze:zgadza sie...widnial u niego w profilu adres bloku lewego a lewy to wiem ze na forum fcbayern.pl sie wypowiadal...czyli nie rozumiem calej tej gadki ze strony axela...prawie we wszystkich swoich postach bawisz sie w krytyka
Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja.
Rufus pisze:ten Hamond mnie dobjia co on jeszcze robi na tym forum :?: dawno powinien wylecieć ja nie wiem :!: :evil: bundesligi napewno nie zamkną :!: dlatego że tak sobie powiedziałeś :!: :evil:
Wylecieć? Za co? Zresztą ta sprawa była już omawiana i temat padł jak mucha na mrozie. Do wylotu jeszcze bardzo daleko...
A co do twojej opinii - żebyś się nie zdziwił. Bundesliga zostanie rozwiązana prędzej czy później. Jak powiedział kiedyś Adam Topolski 'to musi kiedyś paść'.

Wróć do „Wracając Do Meritum”