Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 26 kwie 2007, 17:01

Ja wątpię, żeby Klose do nas przeszedł. Sznase na to są iluzoryczne. Naprawdę nie ma co się napalać za wczasu :wink: Co do transferów na przyszły sezon to przedewszystkim najpoważniejszym wzmocnieniem, które niemal na pewno będzie to Marcell.
Michał pisze:Juan (lub inna "4") - 8 mln
Nie sądzę aby nasz zarząd wzmacniał obronę, wyjdą z załorzenia, że obecne problemy to przede wszystkim atak i tam będą inwestować. Poza tym uważam, że Ottmar może zrobić z pary Lucio Buyten dobrych obrońców, którzy będą się wzajemnie uzupełniać. Mamy poza tym jeszcze Ismaela :wink:
Michał M pisze:of./środkowy pom - ok. 20 mln (v. der Vaart?, Sneijder?, Anderson?, ktoś inny?)

tutaj właśnie się od paru dni zastanawiam nad kandydaturą Wesleya. Sądzę, że on byłby niezłym wzmocnieniem. Świetnie mógłby uzupełniać Bommela. Poza tym posiada genialny strzał z dystansu no i to, że w Bayernie jest dwóch jego rodakow mogłoby mu pomóc w podjęciu decyzji :wink:
Michał M pisze:środkowy nap. - ok 20 mln (Klose?, Toni - mało realny?)
Tutaj transfer Toniego byłby bardziej realny niż Klose. Takie jest moje zdanie. Juve się wycofało, właściwie to na polu zostały dwa kluby Bayern i Inter.
Michał M pisze:drugi nap. - ok 10 mln (Huntelaar?, Alfonso Alves?, Eduardo?)
tutaj widziałbym tylko i wyłącznie Klaasa. Powtarzam to ciągle, to taki 'młody Makaay' gra naprawdę świetnie. Jeszcze kiedy grał w Heerenveen, to chciałem mieć go w Bayernie. Świetnie gra głową a takiego kogoś nam potrzeba jak uczniowi wakacji :P Zawsze dobrze się znajdzie w sytuacji, dobrze się wystawia. Cóż dla mnie byłoby to świetne wzmocnienie :wink:
Michał M pisze:Kraft - z rezerw
Kroos - z juniorów
myślę, że Toni powinien dostawać szansę gry w końcówkach spotkań w przyszłym sezonie. Na pełne spotkania nie jest jeszcze gotowy.
Michał M pisze:van Buyten - 8 mln (Roma?)

Hargreaves - 30 mln (Man Utd)

Makaay - 12 mln (Holandia?)
tutaj nie byłbym pewien, Buytenem zainteresowana jest Roma. Juanem też. Odejścia Owen można się spodziewać, ale myślę, że 30 mln to nie będzie. A Roya to bym jeszcze zostawił, bo on zawsze się może przydać :P .

A co do spotkania z HSV to powiem, że mamy coraz węższą kadę. Cóż ale i tak niemal na pewno zagramy tylko w UEFA CUP, więc to żadna różnica. Pizza będzie miał szansę na pokazanie, że bramki strzelać umie i że chce nowy kontrakt. Przede wszystkim, że na niego zasłóguje :wink:

Wróć do „Niemcy”