1/2 LM: Chelsea - Liverpool 25.04.2007

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 26 kwie 2007, 21:51

Agger mnie początkowo nie przekonywał, teraz myślę, że jest najlepszym defensorem środkowym defnsorem Liverpoolu, a jesli nie to już niedługo bedzie. Ma dobrą technikę, opnaowanie i spokoj w grze i potrafi zrobić coś z piłka, nie tylko wybijać po trybunach czy najdalej jak się da od własnego pola karnego. Oczywiście w ostatnim spotkaniu niestety tego nie pokazał.
Co do Bolo to zdecydwoanie obniżył loty po przejsciu do The Reds, pewnie przez kontuzje, ale wcześniej grał dobrze i w Chelsea i w Boro. Inna sprawa, ze naprawde znależc go w składzie Liverpoolu i to na lewym skrzydle jest mi cięzko, Benitez zazwyczaj wystawiał go w środku :? . Moze inaczej by to wyglądało gdyby Liverpool nie pchał się stale lewym skrzdłem i środkiem boiska. Zabrakło prawo-skrzydłowego, bo tak to praktycznie na prawym skrzydle nic sie nie działo, Arbeloa okopał się w defensywie i tylko niekiedy wychylał sie za połowe.
Aż szkoda dla widowiska, ze Mou nie dał od początku trio Cole, Drogba i SWP a juz naprawde trzeba żałować, ze kontuzjowany jest Robben.

Wróć do „Puchary Europejskie”