Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 27 kwie 2007, 15:46

CZy argumentem za Krakowem miało być to, ze posiada wiecej hoteli o wyzszej renomie od np. Poznania. Co z tego skoro kibice w nich w wiekszym nie beda mieszkać.
Kolejne co chce przekazac to to, ze kibice nie przyjeżdzaja zwiedzac tylko ogladac spotkania i dobrze sie bawić, wiec nie wiem dlaczego tak tu promujesz walory turystyczne i ciagle je podkreślasz.
Rozumiem, ze każde miasto ma wybudowac po 50 hoteli zeby byc lepszym od Krakowa, tylko po co :?:
Poznań nie posiada sporej ilości zabytkow i miejsc, ktore można zwiedzac, ale i takie nie sa potrzebne zeby dostac organizacje ME. Jak juz znajda sie Ci, ktorzy beda chcieli cos zwiedzić to i nie beda mieli z tym problemu, tylko, ze beda to nieliczni.
To wszystko.

Co do tej listy, o wiekszosci nawet nie słyszałem(kluby, puby), a jestem przekonany, ze do 2012 powstanei ich kilkanaście, choć nei widze potrzeby, bo liczy sie jakosc nie ilośc. :P Podobne odczucia mam do Hoteli, dwa sa budowane, mzoe jeszcze jeden sie przyda i to wszystko, wiecej nei ma sesnu budować, bo to co jest i jest budowane wystarczy w zupełności.

Wróć do „Polska”