Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 27 kwie 2007, 16:25

piwus pisze:Cały czas piszesz o 5 gwiadkowych hotelach, o zwiedzaniu. O tym są moje posty? Sam ze sobą rozmawiasz?

Piszesz o turystyce o hotelach itp... Tylko to zadne argumenty przemawiajace za Krakowem, bo poprostu wiekszosć przyjezdnych nie bedzie spedzała czasu wolnego na zwiedzanie zabytków. Piszesz o hotelach, co z tego ze Krakow ma ich tyle i o takiej renomie, czy wymogiem przy przyznawaniu oragnizacji było posiadanie niezliczonej liczby hoteli, w ktorych nie bedzie miał kto mieszkać. Poznan ma wybudowac hotele ***** aby stały puste, bo ludzie zatrzymaja sie w większosci w hotelach o mniejszej renomie czy beda tylko "przejazdem".

Zobacz Krakow i stadion Wisły przegrał z Lechem, ktory źle ma nawet zagospodarowane łuki, a jakie ma ściezki na trybuny. 8)

W czym jest lepszy. Nie wiem poprostu on dostał organizacje, dlaczego, bo ludzie uznali, ze sie nadają nawet bez takiej ilosci hoteli 5-gwiazdkowych, bo sprawdził sie w mniejszej imprezie, ludzie przyjezdzajacy do Poznania nie narzekaja na baze, na zabytki itp...

Czy aby napewno gospodarze spotkan we wczesniejszych imprezach posiadali takie walory turystyczne, lotniska i taka ilosc hoteli jak chocby Kraków, wątpie.

Wcześniej wspominałem, ze dobrze by było gdyby poszerzono ilośc miast, a teraz się nie ma juz o to co martwić, bo Kaczyński juz zadecydował.

Wróć do „Polska”