Mam mieszane uczucia. Z jednej strony sie ciesze, bo Jens jest doświadczonym bramkarzem, ale jakoś teraz popełnia więcej błędów. Zobaczymy jak będzie w następnym sezonie.maniekk pisze:Widze Jens przedluzyl kontrakt do 2008, moze to nawet dobrze, ale w nastepnym sezonie ja bym więcej szans dal Almunii, bo nowy bramkarz raczej nie dojdzie skoro Jensik zostaje.
Nie tylko Jens podpisał z nami dzisiaj kontrakt. Justin Hoyte (wychowanek) podpisał długoterminową umowę.
Ostatnio na forach Arsenalu zrobiła sie moda na... Alvesa.
On w ogóle jest jakiś śmieszny. Spodziewałem sie po nim więcej. Real daje za niego 15 milionów funtów (tak przynajmniej piszą gazety), wiec oferta jak najbardziej do zaakceptowania. Jakos nie jestem z nim związany sentymentalnie (może dlatego, ze grał dla Niebieskich).kyloloko pisze:Gallas coraz bliżej opszuczenia Arsenalu... po niedawnej ostrej kłótni z młodym kanonierem. Skutkiem tego zdarzenia jest izolacja reprezentanta Francji.
Po co nam kolejny młody klasowy obrońca skoro mamy w drużynie Djourou i Senderosa? Bardziej bym sie skupił na jakimś tanim a zarazem ogranym obrońcą w Premiership.piorun13 pisze:ale mysle ze nie pozostawi dziury nie do zalatania. Tyle co za niego dostaniemy wystarczy na zakup naprawde klasowego mlodego srodkowego obroncy.
Oj zaraz najlepszym.gdyby nie urazy, to dziś Freddie byłby naszym najlepszym graczem.
Mecz z Fulham będzie bardzo trudny. Oni są blisko strefy spadkowej. Nasza ofensywa jest okrojona, ale w końcu to my gramy u siebie i nazywamy sie Arsenal.