Najlepsi w Bundeslidze

Gość

Post autor: Gość » 04 sty 2005, 20:19

Rufus pisze:
Axel Hammond pisze:
kama_reda pisze:
Człowieku!!! ty nie masz pojęcia o czym mówisz!!! Moge sie zgodzic że ostatnie dwa sezony w wykonaniu drużyn niemieckich nie mozna zaliczyc do udanych, ale to TYLKO te dwa. Bundesliga sie odradza!!! Wystarczy spojrzeć na wyniki w tym sezonie... wszystkie 3 drużyny awansowały do dalszej fazy LM, w Pucharze UEFA tylko Bochum odpadł, nawet drugoligowa Alemania Aachen awansowała do drugiej rundy UEFA!!! A reprezentacja Niemiec na tournee w azji grała tylko zawodnikami występującymi w Bundeslidze i prezentowała się bardzo dobrze!!!
2 sezony to TYLKO? To są AŻ 2 sezony! To 731 dni piłkarskiej fuszerki jaką odstawiały teamy zza Odry. A reprezentacja Niemiec na tournee w Azji wypadła nieźle, ale na tla egzotycznych rywali, gdzie piłkę kopie się na polach ryżowych (vide Tajlandia). Z Koreą było już wstydliwe 1:3...
Chłopaczek pisze:Nie ma co sie podniecac bo Axel pomaranczowy mowi to specjalnie.Jego ulubiona druzyna jest przeciez Bayern.Traktujecie jego wypowiedzi z przymruzeniem oka.
Nie wiem co ma mój kolor avataru wspólnego z tym co piszę? A Bayernu nie znoszę, tak jak wszystkich innych klubów. Pisałem już o tym w innych tematach, czytaj uważniej.
brazzo pisze:zgadza sie...widnial u niego w profilu adres bloku lewego a lewy to wiem ze na forum fcbayern.pl sie wypowiadal...czyli nie rozumiem calej tej gadki ze strony axela...prawie we wszystkich swoich postach bawisz sie w krytyka
Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja.
Rufus pisze:ten Hamond mnie dobjia co on jeszcze robi na tym forum :?: dawno powinien wylecieć ja nie wiem :!: :evil: bundesligi napewno nie zamkną :!: dlatego że tak sobie powiedziałeś :!: :evil:
Wylecieć? Za co? Zresztą ta sprawa była już omawiana i temat padł jak mucha na mrozie. Do wylotu jeszcze bardzo daleko...
A co do twojej opinii - żebyś się nie zdziwił. Bundesliga zostanie rozwiązana prędzej czy później. Jak powiedział kiedyś Adam Topolski 'to musi kiedyś paść'.
widać że jestes prowokantem ja nie wiem co taki pasożyt robi na forum :!: :evil:

Co wy robicie przecierz to jest temat o pilce noznej a nie temat o klutniach z jakims tam ALexem

Wróć do „Wracając Do Meritum”