w zeszłym sezonie też miałbyć już "na bank" zawodnikiem Interu, ale Viola odrzucała wszystkie oferty NerrazzurichMates pisze:dla mnie, mimo tych rewelacji wloskich mediow dalej najbardziej prawdopodobonym wydaje sie transfer Luci do Interu.
Hoeness powiedział, że nie jesteśmy nim zainteresowani, coś nie wierzę, ale ja bym go nie chciał w Byaernie, bo jak drużynie nie idzie to on cuda niewidy wyprawia na boisku i wycina rywali.no po tej bramce to chyba wasi dzialacze VDV nie odpuszcza i sprowadza go na AA. a przynajmniej beda zaciekle probowac
Ja nie wierzę w transfer Klose. Nic tego nie zmieni. On gra w Bremie i czuje się tam dobrze, jest traktowany jak gwiazda, wątpię aby przeszedł do Bayernu choćby z szacunku do fanów "zielonych". Aha i mówisz, że Toni nie pogra 5 lat, bo ma już 30 lat, piszesz, że pogra maksymalnie 2,3 lata. Dla przypomnienia Klose jest tylko rok młody od Toniego więc idąc Twoim tokiem rozumowania to on też nie powinien grać przez te 5 sezonów. Takie bazy odnowy biologicznej, świetne warunki lecznicze jakie mamy to zapewniam Cie, że Toni biegałby nawet jeśli miałby 37 lat. tylko wtedy biegałby trochę mniejprzembal pisze:Franc i Ottmar nie potwierdzaja transferu Toniego. Ja mowie nie dla Toniego w Bayernie!!! Wole Klose ale jesli ma nikt nie przyjsc do napadu to juz niech bedzie. To jakas paranoja dawac 30 letniemu napastnikowi kontrakt na 5 lat.... i jeszcze 5,5 mln euro za sezon!!!! toz Szewczenko dostaje od Romka 6 mln... Bedzie z nim tak jak z Maakayem teraz. Napastnik ok 32,33 lat to juz tylko na koncowki sie nadaje a nie na wyjsciowa 11 ehh Klose by jeszcze z 5 sezonow dobrze pogral a Toni to gora 3.
Uli mówi, że będą starać się kupić dobrych skrzydłowych. W końcu to zobaczył