I to by było na temat meczu. Jak słusznie zauważył Ebi:
Zwłaszcza, że ta drużyna już nie ma żadnej przyszłości. Generał powinien dać szansę Hummelsowi i Furstnerowi do końca sezonu. A i Rensingowi jakiś meczyk się należy. Jedynie, co mnie irytuje, to jak spojrzę na tabelę i uświadomię sobie, że mogliśmy w tym sezonie spokojnie zawalczyć o mistrzostwo...Ebi pisze:wszystkie mecze do końca sezonu już mi zwisają.
Skupić się teraz należy już na kolejnym sezonie i przygotowaniach do nich. Dobrze, że Gladbach już spadło, Jansen będzie już mógł negocjować swoje odejście i sądzę, że będzie to kierunek Monachium. Nie wierzę w jego wyjazd zagraniczny a żadna inna drużyna z BL nie jest dla niego tak atrakcyjna jak Bayern. I niech nikt nie tu mówi, że gramy w P. UEFA, OK?
No chyba po meczu z HSV już nie jesteś tego zdania? Ja trochę się też obawiam bardzo radykalnych zmian, ale w tej sytuacji są one wręcz niezbędne. Chociażby dlatego, że z zespołem powinno się pożegnać 8-10 graczy a ktoś musi ich zastąpić. Nie jest wprawdzie łatwo zaaklimatyzować tylu zawodników na raz, ale myślę że Hitzfeld da radęolson pisze: daleki jestem od zgodzenia sie co do slusznosci 8 ewentualnych wzmocnien
No co do tego to taki pewny bym nie był. Wiele razy było widać, że Bastianowi wcale ta gra na lewej stronie nie wychodzi, ile zresztą razy można przerzucać piłkę na prawą nogę albo schodzić do środka? Moim zdaniem Schweini mógłby spokojnie przenieść się na prawą stronę, a jakbyśmy byli bardziej radykalni, to można byłoby to samo zrobić z Lahmem, a na lewego obrońcę dać Jansena (o ile przyjdzie)olson pisze:Schweinsteiger lepiej czuje się na lewym skrzydle,
Jeszcze co do Bastiana - mam nadzieję, że będzie zdrowy i nie powtórzy losu Deislera
Ale miałeś wyczucieAkarin pisze:Guerrero wszedł oby nic nie strzelił
Po ostatnich wiadomościach to się wcale takie pewne nie wydaje. Sądzę, że nie dowiemy się nic przed końcem sezonu, ale obstawiam, że po prostu Viola nie chce puścić Toniego do bezpośredniej konkurencji podobnie jak Werder Klosego do Bayernu. Dlatego zmieniam zdanie i twierdzę teraz, że prawdopodobnie Toni przejdzie jednak do Bayernu a Klose opuści Bundesligę. Nie wierzę natomiast w atak Toni-Klose - to już pobożne życzenia FranzaMates pisze:najbardziej prawdopodobonym wydaje sie transfer Luci do Interu.
Co do pomocnika - van der Vaart na pewno do nas nie przyjdzie. Za dużo tych dementi - i kluby i zawodnik ostro dementują. Zwróćcie uwagę, że w przypadku Toniego takiego zdecydowanego dementi już nie ma...
Zresztą nie wiem czy nie wolałbym w takim razie Sneijdera - chyba mniej "urazowy" jest
Którzy to "wspaniali" fani wyzwali go od bawarskich świń? Klose jest już na wylocie z Bremy, pytanie tylko dokąd. Chyba jednak za granicę, Werder pewnie obraził się na Bayern po tym środowym (czy wtorkowym) spotkaniu z UllimAkarin pisze:wątpię aby przeszedł do Bayernu choćby z szacunku do fanów "zielonych".
Jestem zaprzembal pisze:Van Buyten wraca do HSV a my bierzemy Juana z Leverkusen
Wierzyć należy tylko naszej oficjalnej stronie. A nie sądzę, żeby zaczęli potwierdzać transfery prędzej niż w ciągu najbliższych 2 tygodni - rozgrywki wszędzie jeszcze trwają i każdy jeszcze o nich myśli. Potem dopiero zaczną się transferyprzembal pisze:Plotek duzo ja czekam na potwierdzenia w fcb.de bo inaczej nie uwieze!!!