Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: radzionek » 01 maja 2007, 21:11

Pare dni tu nie zaglądałem i zdziwiłem się , że nikt jeszcze nic nie napisał o tym co się dzieję wokół Wisełki ( a dzieje się dużo ) :lol: Jak zapewne wiecie Wisła ograla 3-1 Legie. Forma, jaką zaprezentowali gracze , była bardzo dobra. Może w pierwszej połowie nie grali jakoś oszałamiająco, ale po wejściu Piotra Brożka i Kuby Błaszczykowskiego cała machina ruszyła . Przypomniała mi się troszkę Biała Gwiazda z czasów Kasperczaka :) Jeśli nadal piłkarze będą utrzymywali ten poziom gry, to kto wie, moglibyśmy jeszcze mieć mistrza :P Boję się jednak, że zmobilizowali się oni na Legię a poźniej wszystko wróci do sezonowej normalności. Obym się mylił. Co do Legii to ,trzeba to przyznać, była tłem dla Wisły. Stać ich było własciwie tylko na jedną przypadkową bramkę. Bład Emy , ale są one rzeczą ludzką i zdarzają się najlepszym. Mogło to być też spowodowane brakiem koncentracji Rumuna , bo rzadko kiedy miał okazję się wykazać ( własciwie w ogóle ) . Wart odnotowania jest również świetny doping kibiców obu drużyn . Wiślacy dawno tak nie jechali z dopingiem , a Legionistom należy się szacunek, że wspierali drużynę cały mecz. Kibice obu drużyn przygotowali też bardzo fajne oprawy.

Teraz odbiegnę od meczu. Otóż gościem magazynu Liga + Extra był prezes Wisły - pan Mariusz Heler . Stwierdził on w programie, że Nikola nie jest już piłkarzem Wisły. Coż, szkoda gościa bo w piłkę grać potrafil, ale niestety miał za bardzo wybuchowy charakter. Powodzenia Nikola, dzięki za oddanie klubowi.

Wróć do „Polska”