piwus pisze:Uwaga! Takie urojenia/obsesje mogą być początkiem kompleksów. Koledzy po szalu by Cię chyba wyklęli, jakby się dowiedzieli. Poza tym mam dziwne wrażenie, że to trochę inaczej było z tym balonikiem i zła osoba pisze o dmuchaniu. Chyba jeszcze nie wróciłeś z tego spacerku po Wiśle
Wiedziałem piwusiątko, że tak zareagujesz jestes taki słodki w tej swojej "łatwo przwidywalności", po prostu musiałeś po swojemu zareagować na moją ewidentną prowokacje. Przecież żaden poważny i racjonalnie myślący kibic Wisły nie liczy na P.Uefa(choć to przy bardzo sprzyjających wiatrach jest możliwe) ani tym bardziej na MP a wiec nie może być mowy o dmuchaniu balonika. I faktycznie z tym balonikiem to było inaczej (ja dmuchałem bo lubie dmuchać a co mi tam) masz całkowitą racje.
Wiem że jestes Szefem Szefa wszystkich Szefów i wbrew podpisowi możesz dużo ale po co ten ewidentny OT?
Ps: Ty już po maturze?
Przepraszam, nie było kwestii. Przewrażliwiony jestem najwyraźniej
No właśnie 11/20 to słaby wynik a dla mnie nawet bardzo słaby. Dlatego widać że lepiej przygotować prezentacje wcześniej i lepiej niz Martinho, Pamietaj o tym PiotrekEbi pisze:Dobra, piszesz że zdałeś 11/20. To wynik raptem przeciętny i niezadawalający każdego kto ma nieco większe ambicje niż tylko zdać.