1/2 LM: Manchester United vs AC Milan (24.04, 2.05)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 02 maja 2007, 13:49

Kendo pisze:Aż ja sie odezwe bo BaSSu mnie rozwala z rana.

BaSSu napisał:
Jak to nie musi gonić wyniku? Będzie remis kolego i obie drużyny będą gonić wynik i się odsłaniać.

Nie wiesz że bramki strzelone na wyjeździe licza się podwojnie. Taki kibic z Ciebie?

BaSSu napisał:
A nogą to już nie? Akurat w to że będzie symulował nie wątpie

Przestań glupoty pisać. Zajrzyj w statystyki i powiedz który włoski pilkarz strzelil najwięcej bramek w europejskich pucharach. Łukasz wymieniając poszczególne częsci ciala miał przedstawić, że ten zawodnik może strzelić bramkę każdą cześcia ciała a nogą szczególnie. O ile mi wiadomo, za symulowanie nie przyznaje się goli.
BaSSu napisał:
Nie wmawiaj mi że wszyscy będą strzelać od razu na hurra z 30 metrów do bramki bo sam się ośmieszasz.

Pokaż gdzie Łukasz napisal że każdy srzeli. Napisal że może strzelić. Tak samo jak w ManU Ronaldo, Carrick, Scholes czy Rooney. Czytaj ze zrozumienie. Po prostu Łukasz pokazał Ci silę rażenia atakujących Milanu i pokazal na co każdego stać.

BaSSu napisał:
Milan nie ma typowych napastników a Pippo ma swój wiek i po 70 minutach siądzie i co wtedy?

Tak spoglądam za okno i nie wierże żeby slońce Ci taką krzywde wyrządziło. Dzisiaj tylko 10 stopni. Nie nazywasz Inzaghiego napastnikiem? zastanow się chlpcze. Jeśli siądzie po 70 minutach to jest Gilardino, zawsze można czkać na przebudzenie. A już tekst z Ambro i Oddo czemu nie są najlepszymi strzelcami SerieA to prawdziwy Twój geniusz. Oszczędze sobie palcow bo ąz wstyd mi na to odpowiadać.

Widze lubisz włazić w dupe innym forumowiczą-chyba z 10 razy napisałeś ŁUKASZ to ŁUKASZ tamto;] Wiem że się licza podwójnie tak samo jak wiem całą resztę o której tu napisałes.
Kendo pisze:Aż ja sie odezwe
A ty kto? Pan i władca? Ah dzięki Ci że się odezwałeś, aż sobie gdzieś to zapisze

:rydzyk:

Widzę jakiś fanatyzm Milanowców. Macie wszystko. Dosłownie. Prawda jest taka że czegoś byś mi tu dzisiaj nie napisał wygra dzisiaj drużyna lepsza a takową obecnie jest Manchester.

Wróć do „Puchary Europejskie”