1/2 LM: Manchester United vs AC Milan (24.04, 2.05)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 02 maja 2007, 14:21

Gdzie ja pisze że jestem pewny awansu :?: Że was rozjedziemy :?: Ja tylko staram się ci odpowiedzieć na twoją głupotę którą jest pisanie o jakiś remisach czy lekceważeniu drużyny Milanu pisząc że tylko Kaka może coś zdziałać.
Bassu pisze:Ja tylko chcę powiedzieć że Premiership jest najlepszą ligą świata obecnie a liga włoska bardzo obniżyła loty. Manchester jest w swojej lidze liderem, Milan gra przeciętnie. Wrócimy do tematu po zakończeniu pojedynku. See Yaa
:roftl3: Czyli pisząc o tym że w Milanie tylko Kaka jest groźny chciałeś nam powiedzieć że liga angielska jest najlepsza :?: :lol:

Co do dzisiejszego meczu ma poziom ligi, podaj mi chociaż jeden konkretny argument :?: Tutaj właśnie jest ten paradoks że Milan mimo złej gry na początku sezonu jest w 1/2 finału LM. Zgadzam się że liga włoska obniżyła loty ale wszyscy wiemy dlaczego. W tym roku są 3 angielskie drużyny a rok temu była jedna przy dwóch hiszpańskich i jednej włoskiej. To się z roku na rok zmienia. Teraz w Uefa są 3 drużyny z Hiszpanii a angielskiej nie ma żadnej i co z tego :?: Każda z tych 3 lig ( Hiszpania, Włoch, Anglia ) jest bardzo mocna z tym że Premiership przy tym wszystkim jest bardzo widowiskowa i zawsze ma komplet publiczności.

Kendo Balcerowicz już odszedł :P

Wróć do „Puchary Europejskie”