cisza na forum trzeba temat rozruszac!!!
kolejna porcja plotek o transferach
Snijder i Toni podobno szukaja domow w Monachium!!! Cieszy strasznie to pierwsze nazwisko bo potrzebny nam jest rozgrywajacy!!!
Wg "SZ" Klose dogadal sie z Bayernem w kwesti jego transferu do nas. Jest tylko pytanie teraz,czy za rok. To zalezy od Werderu!!!
Ja mam tutaj caly czas watpliwosci czy dobrze ze Bayern kupuje 2 tak dobrych napastnikow. Ktos bedzie bardzo nie zadowolony(Roy i Lukas). Ja sadze ze Bayern bedzie gral atakiem rep. Niemiec bo tam para Klose-Podolski prezentuje sie swietnie no w takim wypadku po co Toni?? Chyba ze Ottmar planuje pernamentna rotacje, co mecz inny atak np. Toni-Klose, Toni-Poldi,Klose-Poldi i tak caly czas. Celowo nie wymieniam Makaaya bo ostatnio pojawily sie informacje jakoby mial isc do PSV kto wie. Mi przypomina sie sprawa Elbera i chyba tym razem bedzie podobnie.
"SZ" twierdzi rowniez ze FCB wzmocni ANDREA BARZAGLI!!! To by byl naprawde dobry transfer!!! Ja jako fan "przedewszystkim z tylu na zero" bylbym strasznie zadowolony z tego transferu. Jest mlody, skoczny dzieki temu dobrze gra glowa i nie ma 2 metrow przez co jest napewno szybszy od Van Buytena i zwrotniejszy za razem!!! Wg mnie Daniel sie nie sprawdzil, lepszy byl Valerian i jak by Roma nadal chciala nasza "5" to niech biara albo dac go do Matusiaka do Palermo i wziasc Andre. Fakt zainteresowania Barzaglim moze potwierdzac wypowiedz Toniego. Mianowicie cos o tym ze moze nie bedzie jedynym Wlochem w Bayernie. Przyjmuje to za dobra monete.
BTW wie ktos co sie stalo z transfermarkt.de?? Wejscie na portal jest zabezpieczone haslem!!!