Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 02 maja 2007, 14:44

Ja bym sie tak nie napalał za wczasu :wink: jak narazie ze spokojem obserwuję te podchody gazet, kto gdzie kiedy jak i za ile. Czekam na oficjalną informację na stronie głównej lub wypowiedź samego zainteresowanego :wink: Dobrze, że Uli powiedział, że klub nie będzie niczego komentował i bedzie informował opinię publiczną tylko wtedy, gdy wszystko będzie ustalone :wink: Co do transferu Klose to jestem niemal pewien, że nas nie zasili. Sam nie wiem dlaczego tak sądzę, ale tak będzie :P . Toni jest bardziej osiągalny :wink: Wesley byłby dla nas idelanym wzmocnieniem, świetnie strzela z dystansu, często genialnie podaje do napastników. Takiego kogoś nam potrzeba. Robben gra dość samolubnie, to jest jego największa wada, ale jest dobrym skrzydłowym a takich nam potrzeba obecnie. Gladbach się uparło, że nie sprzeda Jansena :lol: dobre kolesie, sam Marcell powiedział, że chce się rozwijać i nie będzie grał w 2 lidze, widocznie musi im to narysować, bo nie rozumieją :roll: powiedział również, że w Niemczech to mógłby grać tylko dla Bayernu i nikogo więcej. Ogólnie ucieszyłoby mnie każde wzmocnienie :wink: Toni, Wesley, Marcell, Robben na pewno byliby dużym wzmocnieniem dla zespołu, Klose nie przejdzie zresztą wolę Lucę :P

Wróć do „Niemcy”