Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: przembal » 02 maja 2007, 18:03

no wlasnie z ta informacja o Klose to jakas dziwna sprawa. Chyba rzeczwiscie pan Allofs uparl sie ze nie odda Mirka do Bayernu. Poczekamy zobaczymy moze rzeczywiscie lepiej by bylo jak by przyszedl za rok. Ok 15 mln euro by sie zaoszczedzilo a Toni, Poldi i Roy na BL wystarcza. Ale Alofs to Niemiec i pusci kolo nosa tyle kasy?? Musi strasznie nielubic Henessa

Mi tam jednak nadal sie wydaje ze lepiej miec atak z rep. Niemiec niz z Wlochem i jak by Klose do nas trafil w tym okienku to bym Luce odpuscil.

Lepiej skupic sie na rozgrywajacym bo to jest dla nas najwazniejszy zawodnik!!!! Oby nam nikt Snijdera nie zwinol (typowany na ta pozycje)

Co do tego ze jaram sie plotkami o transferach.Nie pierwszy rok kibicuje Bayernowi i wiem czego sie mozna spodziewac. Ja zauwazam jedna prawidlowosc jak Uli w jakiejs wypowiedzi powie ze kogos chce to na 90 % ta osoba bedzie grac w Bayernie. Teraz milczy wiec nie ma sie co na kogos specjalnie napalac. Jedyny to chyba Robben o ktorym Uli cos mowil ale to dawno temu, jeszcze jesienia wiec tak jak by nie bylo gadki. Reszta spekulacji to tylko spekulacje a o czyms na forum pisac trzeba bo ostatnio powiewa tu nuda

Wróć do „Niemcy”