w zasadzie pewniak dnia. Werder na pewno będzie chciał powalczyć, a Espanyol bez Ivana i Waltera już nie będzie taki groźny jak u siebie.kon2r pisze:SV Werder Bremen - RCD Espanyol Barcelona 1 1,50
Oba mecze z Bundesligi też wydają się pewne. Choć Nürnberg może sprawić niespodzianke. A na Portugalsiej się nie znam.
Jak nigdy podam dziś 2 kupony, a nuż wejdą. Bo ostatnio nie podawałem i .... lepiej nie mówić ile kasy poszło się kochac
Edit:
SV Werder Bremen - RCD Espanyol Barcelona 1
New Jersey Nets - Toronto Raptors 1
Spanien U17 - Ukraina U17 1
Holandia U17 - Island U17 1
AKO 3,80
FC Sevilla - CA Osasuna 1
VFB Stuttgart - FSV Mainz 1
AKO 2,10
o Werderze pisałem przed Eydtką
Netsów zapozyczyłem od Cześka ..
Młodzi Hiszpanie pokazali wczoraj kawał dobrej piłki. Ukraińcy walczyli z Niemcami, ale byli o klase gorsi, gdy ci ich przyciskali. Duzi, silni, nawet dobrzy technicznie, ale mało zgrani. Hiszpania ich pokona, bo w ostatnim meczu zagra z Niemcami i będa chcieli awans sobie zapewnić wygraną z Ukrainą.
Holandia zremisowała pierwszy mecz z Belgią, Islandia przegrała z Anglią, w ostatnim meczu Holandia powalczy z Anglikami, więc muszą się maksymalnie zmobilizować na Islandczyków, nie powinni mieć problemów z pokonaniem ich.
Sevilla powalczy, musza atakować,
Sevilla u siebie jest bardzo groźna, do tego ostatnio są bardzo skuteczni, pod znakiem zapytania stoi wystep Kanoute podobno. Jednak licze, że zagra. Jak nie - to są inni, którzy potrafią strzelać. W ekipie Osasuny zabraknie Roberto Soldado, czyli strzelca sprzed tygodnia. Jest zawieszony za kartki.
Stuttgart postawiłem, bo musza wygrać ze słabym Mainz jak powaznie myślą o mistrzostwie. Poza tym mają dobry bilans spotkań z Mainz i ostatnio znakomicie sobie poczynają w lidze, kilka meczów wygranych z rzędu.