kapi88 pisze:A bramkarzowi Espanyolu to juz z dwie żółte by się należały za to przedłużanie
Szans na wybijanie pilki miał sporo
coco pisze:no i Espanyol dzieki szczesciu ... dobija Werder ... mimo iz kibicowałem hiszpanom to szkoda mi niemców bo dzis grali na poczatku bardzo dobrze ... czyli mamy finał Sevilla - Espanyol
mistyk pisze:No to mamy hiszpanski final. Gdyby nie czerwona Klosa moglo sie to potoczyc roznie, jako ze to Werder byl dzisiaj lepszy. A tak nawiasem to ladny nurek Klosego
Werder tworzyl, walczyl, probowal i nie bardzo wychodzilo. Espanyol puscil dwie kontry i po zawodach. A wlasciwie to juz po pierwszej bramce bylo po meczu. Espanyol dzisiaj byl gorszy, choc wygral, ale w dwumeczu byli druzyna lepsza i w finale zagraja zasluzenie. Gratulacje tez dla Werderu za walke.
Sorry, ale chyba ogladałem inne spotkanie, Werder lepszy, przez ile minut. Mecz gra sie przez 90 nie kilka poczatkowych. Espanyol miał szczeście, to chyba Werder powinien się cieszyc, ze w drugiej połowie nie dostali więcej bramek.
Takze nie wiem co Niemcy sobie stworzali za sytuacje, walili w pole karne takie piłki, że z takimi napastnikami to i Allen Iverson by wygrał.
Zagrać jakies 30 minut w dwumeczu dobrze to prawie jak awansowac dalej. Piłka nożna polega na wykorzystywaniu błedów przeciwnika. Należy dodać, ze Katalonczycy byli dzisiaj osłabieni.
Pierwsze spotkanie było podobne z poczatku ciekawie zagrali Niemcy, pozniej juz tylko powinni sie cieszyć, ze wynik brzmiał tak a nie inaczej.