Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 05 maja 2007, 17:38

Prawdę powiedziawszy to z biegiem czasu i ja zaczynam się coraz bardziej przekonywać do Polaka. Jestem właśnie w trakcie oglądania dość pokaźniej liczby skrótów z meczów Legii i z tego co widzę Fabiański wcale taki zły nie jest :P Skąd początkowa niechęć? Pewnie głównie przez Orange Ekstraklasę, której po prostu nie trawię :? Zastanawia mnie tylko jedno- czy Wenger naprawdę widzi w nim zastępce Jensa? :roll:

Mecz z Chelsea do najłatwiejszych należał nie będzie, ale liczę na korzystny dla nas rezultat. W ostatnich meczach pokazaliśmy zęby a i skuteczność nie była najgorsza :wink: Do tego w bardzo dobrej formie jest Adebayor oraz Fabregas i to głównie na nich będę liczył.
Ashley'a kibice i tak odpowiednio powitają i nawet Wenger nic na to nie poradzi. Zresztą sam Cole znakomicie sobie zdaje z tego sprawę :]

A jak sytuacja ma się z Rosicky'm? Wczorej Jego występ stał pod sporym znakiem zapytania i nie wiem czy coś się zmieniło od tamtej pory?

PS.
Tevez zapewnił już nam udział w Champions League :P Chociaż nie, to już było pewne, mój błąd.

Wróć do „Anglia”