komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 05 maja 2007, 20:42

Zwycięstwo Zagłebia z Korona było praktycznie pewne (dlatego obstawiłem je w sts :) ) Korono ostatnio gra strasznie słabo przegrała w fatalnym stylu finał PP i teraz pewnie jeszcze straci Intertoto i zajmie 4 miejsce. Ostatecznie wyjaśniło się że o MP bedzie rywalizował BOT GKS Bełchatów i Zagłebie (KGHM) Lubin czyli mistrz zostanie wśród swoich a wszystko na koszt podatników i państwa, to juz bym chyba wolał żeby Wisła(nie Płock) zdobyła MP :wink: . Na meczu w Lubinie podobno był 10 tys ludzi :o chyba pierwszy raz widze tam taką publike, pojawili się kibice sukcesu czy jak.

Wisła przegrała z Odrą w wielkich derbach wodnych (rzecznych) co też było do przewidzenia, chciałem nawet napisać analize do naszego kącika ale matura itp. no i troche bałem sie wyśmiania ze strony Wiślaków (konkretnie pana na p) ale na swoim prywatnym kuponie obstawiłem na Odre i nie żałuje.

Reszta spotkań bez niespodzianek no może prócz jednej czyli remisu u siebie Cracovii z Wisła Płock 2-2. Jutro Legia - Pogoń czyli pewne zwyciestwo ekipy z Warszawy w meczu przyjazni i walka o byt w ligowych nizinach czyli mecz Widzew Łódz - Górnik Łęczna.

Wróć do „Polska”