Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 05 maja 2007, 23:33

Wlazły wbrew opinii Babela zaczyna sobie coraz lepiej radzić.Dziś zagrywką w sumie nie błyszczał tak jak wczoraj, że co wejście to as, no ale w 4 secie mimo stanu 15:18 wyprowadził i zagrywką i atakiem na 25:20.Coraz lepiej Szampon, jako w tym przypadku fan JSW też jeste szczęśliwy, że nie ma stanu 0:2, bo za szybkiego wyniku finałowego także nie oczekuje.Grucha pokazał klasę, tak jak piszesz bellus, natomiast zagrywki Eugeniusza chyba nawet jego samego zaskoczyły.Przez cały sezon zagrywał tylko po to żeby przebić i zrobić to w miare efektowny spobób ( wyskok - coś al'a Stelmach ) a dziś mial koncert.Cieszę się trochę, że się podniosła Skra, bo mecz dzisiejszy był bardziej na miare finału niż wczoraj.Dalej nie podoba mi się drugiego Ivanowa, ktory jak na złość omija Kadzia i Pline.Szymański dalej robi swoje, jego ataki dla mnie to klasa większa niż Wlazłego, bo jakoś tak chłop to robi wydawać by sie mogło z niemożliwych piłek, bądź sytuacyjnych.Wlazły wszystko robi na niesamowitym zasięgu, a Gelu tak jakby od niechcenia.Co do Murka, to wydaje mi się poprostu, że on się nie przyznal, a pod nosem sobie coś tam mówił na temat zawodników Skry, którzy za wszelką cenę chcieli wymusić na nim przyznanie się do obicia jego stopy przez piłkę.

Wróć do „Inne sporty”