Ciezki z Ciebie rozmowca ale sprobuje Ci to wytlumaczyc. Jesli chodzi o aspekty czysto bramkarskie to zaczynajac od gry na lini wedlug mnie w tym elemencie obaj gracze prezentuja sie podobnie refleks obaj maja na wyskoim poziomie ale wiekszy wzorst, mniejsza waga i duzo wiekszy zasieg rak przemawiaja za Yohannem i tutaj musisz sie ze mna zgodzic, gdyz przewagi wzorstu i zasiegu rak jaki ma Pele Fabian nie nadrabia takze skocznoscia. Kolejnym aspektem fachu bramkarskiego sa wyjsia do gornych pilek ale tutaj zaden z nich sie nie wyroznia czyms specjalnym, natomiast jesli chodzi o gre nogami to nawet sam trener bramkarzy legii powiedzial ze Lukasz w tym aspekcie musi sie duzo nauczyc, u Yohanna ta gra nogami tez nie zachwyca, obaj mlodzi wiec tego akurat moga sie szybko nauczyc. Ale jesli chodzi o rzuty karne to tutaj Fabian odstaje wyraznie od Yohanna gdyz mowi sie ze Pele wecej broni niz puszcza karnych (gdzies w necie nie wiem czy nie na youtube.com jest filmik jak braoni 3 jedenastki z rzadu) a to robi wrazenie.
Jarzinho mam nadzieje ze ten post juz Ci wystarczy:)