chyba na tym polega forum co nie ? zeby jedna strona przedstawila poglady a druga odpowiedziala ?Axel Hammond pisze:Ok, jak ci tak bardzo zależy to odpowiem.
dane prosze daneAxel Hammond pisze: Nie kpij sobie, że Bundesliga się trzymała świetnie. Długi miało Kaiserslautern, Borussia Dortmund, nawet wielki Bayern zakończył rok 2004 z bilansem 0. Stuttgart klepie biedę, podobnie Werder.
dziwnie , ze teraz jest akurat na odwrot ... no ale ok .. nie kwestionuje akurat tego twojego zdania .. bo nie moge byc pewien ze np. samolot z bayernem , schalke , borussia , leverkusen , stuttgartem , bremen , hamburgiem .. moze do morza wpadnie ... i bedzie nieciekawieAxel Hammond pisze: I wszystko będzie się staczać jeszcze bardziej.
TAAAAAAAAAKAxel Hammond pisze: Dortmund już jest jedną nogą w 2. lidze, co spowoduje upadek klubu.
a tak na serio to PO RUNDZIE JESIENNEJ STWIERDZASZ ZE BVB ma realne szanse spasc ? hmmm .. ja bym nad tym dyskutowal tak okolo 28 kolejki ... no ale juz wczesniej zauwazylem ze lubisz sie w jasnowidza bawic..
no tak racja , "godnych twojej wypowiedzi" .... hehe ...wiesz co pozyjemy zobaczymy ... ciebie jeden post na 15 wyjdzie ... z tego w 14 sie klocisz z kims .. hmm predzej wylecisz z tego forum niz BL zbankrutujeAxel Hammond pisze: Więcej twoich postów godnych mojej odpowiedzi nie znalazłem. Bardziej się staraj.
ps. aha jeszcze jedno takie haslo w stylu takim jaki zacytowalem ostatni to masz pewne PW ;] a duzo do opuszczenia nas ci nie brakuje ... a nie mysl ze sa tylko bany na nicki oj nie nie