Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 07 maja 2007, 8:22

Akarin pisze:Taaa kolejny mecz idealnie pasujący do tego co wyprawiamy w tym sezonie
Spójrz na to z innej strony - po tej kolejce zapewniliśmy sobie 4 miejsce! Już nikt nas z niego nie ruszy :lol: Teraz na miejscu Ottmara dałbym do pierwszego składu Hummelsa i Furstnera - niech chociaż cos zagrają -gorsi niż obecny "pierwszy" skład raczej nie będą :wink: No i mam nadzieję, że Scholli ustrzeli coś na pożegnanie - na razie ma strzelonych w BL 97 goli, w tym 86 dla Bayernu (ex aequo z Ulli Hoenessem, nota bene :wink: )
Akarin pisze:Wyróżnić jedynie nalezy Pizze, który mimo iż nie strzelił bramki i amrnował sytuacje to walczyl, widać było, że mu zależało.
Musi się starać, bo jak na razie nie ma jeszcze pracodawcy na przyszły sezon :P Mam tylko nadzieję, że nie będzie to Werder, nie lubię jak nasi piłkarze odchodzą do innych klubów BL, bo potem maksymalnie sprężają się w meczach przeciwko nam (patrz ostatnio: Guerrero).

No ale nic to - za 2 tygodnie liga się kończy i mam nadzieję, że wreszcie zacznie się poważny okres transferowy (plot mam już dość). Szczęśliwie te 2 najbliższe tygodnie spędzam za granicą 8) , więc mam nadzieję, że jak wrócę to będę mógł przeczytać jakąś nowinkę o zaklepanym wreszcie transferze Toniego czy Jansena :mrgreen:
:beer:

Wróć do „Niemcy”