FMy

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 07 maja 2007, 9:55

Ja obecnie gram Tenerife, 6 sezon. Na początku miałem się utrzymać w Segunda Division i zająłem 11 msc. W kolejnych 3 latach miejsca koło połowy zajmowałem. Jednak przez cały czas szukałem talentów, no i w końcu w 4 sezonie udało mi się awansować mimo iż miałem zająć miejsce w środku stawki :wink: postawiłem na wychowanków i talenty i się opłaciło. Po awansie lekko wzmocniłem zespół, przyczym znaznaczam, że nie kupuję żadnych gwiazd, większość sam wytrenowałem i zrobiłem z nich dobrych graczy. Udało mi się utrzymać w La Liga, znów wzmocniłem zespół, niezbyt znanymi zawodnikami i mam nadzieję, że uda mi się zająć miejsce w środku stawki. Choćby 10, to i tak byłby sukces. Założyłem sobie, że w ciągu mniej więcej 12-13 lat zbuduję zespół, który będzie mistrzem Hiszpanii i będzie walczył o zwycięstwo w LM. Taka gra sprawia frajdę i aż chce się grać :wink: Dodatkowo jestem selekcjonerem Rosji i tam również zbudowałem ładny skład. Wcześniej byłem trenerem Polski, ale kiedy nie udało mi sie awansować do MŚ 2010 roku to odszedłem do Rusków :wink:
Mój podstawowy skład wygląda tak:

---------------------Meijas-----------------------
Błaszczykowski-- Crespo--Morrison--Theorin
Ramon-------Vera---------Inostroza--- Ayoze
--------------Millan------Makukula--------------

ławkę rezerwowych też mam dość mocną, ale nie będę wymieniał, bo nie ma po co :P

Wróć do „Hyde Park”