Knajpa - reaktywacja

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 07 maja 2007, 15:47

No tak sobie czytałem ostatnie strony i tak mi się dziwnie zorbiło... Jak już wzięło się wam tak na wspominanie, to powiem dla niektórych nowość dla niektórych nie...
Dombroś jest między wami :twisted: Założyłem nowe konto, bo na innych (wcześniejszych) ciąle dawano mi do zrozumienia (oczywiście nie wszyscy) że jestem za młody,że tutaj nie pasuje (a przynajkniej ja to tak odbierałem). I Ci sami userzy czekali tez na mój jakiś błąd, aby dodać do złotych ust, czy porpstu mnie wyśmiać. Nie wiem, może mnie zbanujecie teraz itd ale powiedźcie sami że nie jest ze mną już aż tak źle i potrafię już napisać coś w miarę mądrego ? :P
Jeszcze raz przepraszam userów których kopiowałem posty. Niggaz(Mentor), Berik, fieldy i inni..... Przepraszam jeszcze raz. Nie wiem czemu to robiłem, chyba dlatego że wam zazdrościłem wiedzy piłkarskiej, i wiedziałem że w życiu nie napisze nic mądrego o piłce tak jak Wy :roll:
Może nie znam sie na NBA jak Jarzinho czy Yukasz, nie znam sie na bukmacherce jak czeher, ale o Barcie potrafie co nieco napisać... Przynajmniej się staram (np. mój pierwszy post na forum :P ) Ja już 'dorosłem' (jak kolwiek to brzmi) wiem, że postąpiłem źle, teraz sam śmieje się z niektórych swoich błędów.... Oczywiście zdaje sobie sprawę że taki Niggaz(Menor) raczej nigdy mi nie 'wybaczy' że kopiowałem jego posty gdzie indziej, ale trudno... wiem ze to wyłącznie moja wina. Ja chciałbym tutaj zostać i pisać dalej, ale to już zależy od grona moderatorskiego..
BTW brawo dla czehera który pierwszy mnie 'rozszyfrował' :wink:

Jeszcze raz PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKICH

Wróć do „Wracając Do Meritum”