Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 08 maja 2007, 6:56

Yukasz pisze:fieldy napisał:
i z kosza ... Detroit - chyba Very Happy

To może ja powiem czemu nie zagrałem na Detroit - ze statystyk wynika że w pierwszym meczu gospodarze tak wysokie zwycięstwo zawdzięczają beznadziejnej skuteczności Chicago, beznadziejnej IV kwarcie Chicago, licznym stratom Byków i tak ogólnie to Detroit musiało dobrze zagrać. Wątpię żeby teraz historia się powtórzyła i różnica była tak samo wysoka bo Byki to ambitne chłopaki są i wydaje mi sie że powalczą, może nawet o wygraną a ciekawiej by było Cool A kurs na Detroit jest za niski jak dla mnie żeby grać ten mecz bo 1,4.
trza było zagrać w obu przypadkach na Detroit :(

No nic. Dziś trzeba będzie znaleźć coś konkretnego.

Wziąłbym tą Legię, ale im wiecej osób gra jakiś mecz, tym większe mam mam wątpliwości.
Czy Legia rzeczywiscie jest taka mocna, aby wgrać w Łęcznej ?
Co prawda Górnik ostatnio tragicznie gra. Jednak ciągle walczy o utrzymanie. Legia wygrała dotychczas tylko 3 mecze wyjazdowe [na 12 możliwych] Przegrali choćby z Górnikiem Zabrze, które walcze z Łęczną o utrzymanie. Przed rokiem nie wygrali w Łecznej. Nie wiem może sobie poradzą, ale czy jest sens ryzykować mecz o kursie 1,60 który wcale taki pewny nie jest ?
Sfoltan pisze:FC Sevilla - Deportivo La Coruna 1
wydaje sie, ze już w pierwszym meczu zapewnieli sobie awans. Cz nie zagrają teraz rezerwami ? Mają teraz wazniejsze sprawy na głowie - walka o mistrza, walka w finale PUEFA - a tu mają 3 gole zaliczki. A Sevilla już nas zdążyła przyzwyczaić do tego, że rotacji się nie boją :D

Wróć do „Bukmacherka”