Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 09 maja 2007, 20:31

Ja napiszę od siebie, że nadszedł chyba czas na pozbycie się niektórych zawodników i zastąpienie ich jakimiś młodszymi lub bardziej zdolnymi. Toldo, Cordoba, Recoba, Adriano nie zagrali zbyt wielu meczów w tym sezonie i chyba ani jednego, w którym spisaliby się dobrze (nie mówię bardzo dobrze, wystarczyłoby dobrze). Obrona dzisiaj nie istniała. Nawet najlepszy obrońca w tym sezonie w Serie A - Materazzi - zniżył się do poziomu Cordoby. Najbardziej zdenerwowało mnie to, że mniej więcej od 70 minuty Inter nie walczył. Przy wyniku 5-2 powinni wykrzesać z siebie jakąkolwiek ambicję i spróbować strzelić bramkę. Porażka 3-5 byłaby do odrobienia, ale oni po prostu nie robili nic. To się zemściło bramką Panucciego.

Sero ja już nie wierzę. Nie wierzę w to, że w przeciągu kilku dni forma wróci i zagrają tak jak w lidze na Olimpico. Gratuluję Romie Pucharu. Inter - Scudetto, Roma - Coppa Italia, Milan - Champions League?

PS: Napisałbym jeszcze Juventus - Mistrz... Serie B, ale niektórzy kibice Juventusu mogliby to wziąć jako napinkę ;)

Wróć do „Włochy”