AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 09 maja 2007, 21:12

:jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi:

Takie mecze to chce się oglądać, nie to co Derby z Lazio które były nudne jak flaki z olejem :badziewie:

Z pierwszej bramki widziałem tylko świętowanie jej przez Tottiego :P Gdyby Inter nie zagrał tak słabo to drugiej bramki pewnie byśmy nie stracili bo była ona konsekwencją głupiej straty która pewnie nie pojawiłaby się przy wyniku na styku - taka jest moja koncepcja :P Co do meczu to już się bałem że skończy się na 5:2 a to byłby wynik niesprawiedliwy bo 6 goli na których się zakończyło to minimum jakie się należało Interowi za taką postawę i nasze liczne okazje do kolejnych goli. Rewanż powinien być tylko formalnością bo Inter powinien już wiedzieć że nie ma co się wysilać i próbować zdobyć CI. W zasadzie myślałem że Inter zaprezentuje jakiś poziom, w końcu to był finał ale nam zdecydowanie bardziej chciało się chcieć :P Przynajmniej w zasadzie po nudnym dla nas sezonie w Serie A (za słabi na Inter, za silni na resztę) powróciły kolejne emocje bo te skończyły się wraz z odpadnięciem z LM.

Kolejny sezon będzie bardzo ciekawy - Milan pewnie na samym początku nie zapomni wystartować do rywalizacji o scudetto, Inter będzie chciał obronić tytuł, powróci Juve, pewnie Violka dołączy sie do walki, a Roma mam nadzieję jeszcze się wzmocni nie oddając podstawowych zawodników a te najsłabsze ogniwa.

Wróć do „Włochy”