Jeżeli jest czas tak jak teraz to nawet bardzo chętniefieldy pisze:ja mam taki - może byś coś też skomentował czasem ?
No tak ale wątpie by tam był wynik powyżej 6 bramek.fieldy pisze:Największe ryzyko raczej z NHL
Coś mi sie zdaje koło 2-3 powinno wpaść.
Dlatego patrzyłem dokladnie na wyniki z przed paru lat te wszystkie analizy etc etc.fieldy pisze:Oni w zasadzie powinni wygrać, jak chcą jeszcze do UEFA się zalapac. Le Mans już nie walczy o nic, ale patrząc na wyniki z poprzednich sezonów, to nie warto grać na 1, po tym kursie. Ale myśle, że strzelić powinni.
I dlatego postanowiłem postawić że strzelą bo chociaż raczej pewne jest że wygrają to mnie to jakoś nie przekonuje .
Widmo remisu się swięci[ale bramkowego oczywiście
poza tym to francuska wiec tam jest wszystko możliwe
Nie mam pojęcia wogóle o tym więc ja Ci nie pomoge a tym na Anglików mam zapożyczony z kącikafieldy pisze:Ja myślałem o remisie w meczu Niemców z Holendrami U17.
kurs 3,00. Druzyny wydają mi się dość wyrównane. Z lekką przewagą Niemców. Bo mają Kroosa i Bigalke, którzy jak mają swój dzień - mogą coś groźnego razem stworzyć.
ale granie na remis to zawsze ryzyko chociaż bardziej bym przystawał jednak na Holendrów.Jeżeli miałbym to stawiać to z podpórką na nich
fieldy pisze:Sam gram na Spurs, mają dużą szanse na zajęcie 5 miejsca i na pewno powalczą, w tym sezonie nie grają pod koniec z Arsenalem, wiec nie powinni dostac biegunki Laughing Blackburn jest jak najbardziej do ogrania. Może nawet paść wysoki wynik.
Co do tego meczu to tu może być różnie.
Blackburn wcale nie jest mocną drużyną. Ma kim żądlić z przodu.
Tu bardziej skłonny bym był do obstawienia typu 1+2 strzelą.
Ale masz racje tu over będzie spokojnie.
Takie przeczucie
A jeszcze co myślicie o Groningen-Feyenoord .
Myśle ze jednak 1X powinien spokojnie wejsć.
Leo tez nie jest jakimś cudotwórcą i nie zrobi z niczego czegoś pożytecznego.
Mogą powalczyć ale na wygraną szanse sa znikome