Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: krako » 10 maja 2007, 11:28

Groningen napewno tego nieprzegra ba wygra bo w tym sezonie maja patent na Feynoord wystarczy popatrzec na ostatni mecz 4-0 dla Groningern tak wiec stawiam na 1 kurs jest dobry 2,30
zwłaszcza, jeśli spojrzeć na ostatnie mecze obu druzyn. Groningen ich niszczyło, zresztą zawsze - nawet jak Feye nie grało takiej padaki z Groningen grało im się ciężo, tym bardziej na wyjeździe.
Wogóle Groningen jest mocne u siebie a tym bardziej teraz mają optyczną przewagę bo ostatni jechali z nimi równo.
I na pewno motywacja bedzie niezła,dochodzi do tego atut własnego boiska oraz kibców co daje nam dobre rokowania :wink:
Ja mimo wszystko zagram bezpiecznym typem 1X 8)
fieldy pisze:Niemcy mają lepszych piłkarzy. Choć Holendrzy mają jednego z Arsenalu, który już rok temu dla nas gole strzelał w sparingach Very Happy to u Niemców ta piłka nie wygląda tak chaotycznie, jak u Holendrów. Jak przycisną [a graja o ostatnie wolne miejsce na MŚ U17 w Korei, wiec nie ma się co oszczedzać] to mogą być bardzo groźni. Jednak ten remis mi tu jakoś najlepiej pasuje.
No to jeżeli tak mówisz i się znasz to zmieniamy Typ o 180 stopni na Niemców 1X :wink:
wiec trzeba bedzie skorygowac mój kupon zaraz go podam w orginalnej wersji no chyba że macie jeszcze jakieś propozycje :D

Wróć do „Bukmacherka”