Najlepsi w Bundeslidze

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Axel Hammond » 05 sty 2005, 15:39

rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze:Ok, jak ci tak bardzo zależy to odpowiem.
chyba na tym polega forum co nie ? zeby jedna strona przedstawila poglady a druga odpowiedziala ?
Axel Hammond pisze: Nie kpij sobie, że Bundesliga się trzymała świetnie. Długi miało Kaiserslautern, Borussia Dortmund, nawet wielki Bayern zakończył rok 2004 z bilansem 0. Stuttgart klepie biedę, podobnie Werder.
dane prosze dane :) zrodla .. informacje .. bo zdanie ze "stuttgart klepie biede" moze napisac kazdy ... a tak pozatym to co ? real niema dlugow ? bueheh ... Parma .. Lazio Roma nie maja ? gosciu nie uzywaj sobie na tym forum tyle ... bo naprawde nie wiem czy sie mam z tego smiac czy powaznie z toba porozmawiac i ci wytlumaczyc co i jak.
Tak, poproszę. Nie ma to jak 'poważna rozmowa' z twardzielem z forum. Chętnie wysłucham co masz do powiedzenia. Znaj łaskę pana.
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze:Dortmund już jest jedną nogą w 2. lidze, co spowoduje upadek klubu.
TAAAAAAAAAK :lol: jasne ... stwierdzasz ze klub ktory ma "tylko" 120 mln euro dlugu po 2 lidze by upadl ? hmmm ... po pierwsze to nie .. bo sprzedaz pilkarzy plusy za wynagrodzenia .. plus nowy kontrakt z Nike ... itd ... Nowy Z E-On .. daja wiecej kasy ... sprzedaz nazw stadionu .... to co mowil RAuball .... i co ? ojejku ? dlugu niema ? ciekawe jak .. <czarymary> ...
Sprzedaż piłkarzy? Na jakim swiecie ty żyjesz? Już parę lat temu, jak Borussia była zagrożona spadkiem, mówiło się o upadku klubu. Piłkarze mają podpisane kontrakty tylko na 1.Bundesligę, wraz z chwila spadku tracą swoją ważność. I wszystkie Rosickie, Kollery, Ewerthony i reszta staną się wolnymi piłkarzami, za których BVB nie otrzyma ani eurocenta. Nowy kontrakt z Nike i e-onem? Kolejny raz sobie kpisz i to w żywe oczy... Nikt nie jest na tyle głupi żeby podpisać nowy lukratywny kontrakt z drugoligowcem bez piłkarzy. Kto kupi prawa do nazwy stadionu, gdzie gra klub bez pieniędzy, piłkarzy za to z gigantycznymi długami i bez perspektyw? No, może się kibice zrzucą i starczy na pokrycie długu. Przejrzyj na oczy, zdejmij z nich klapki.
rebuzz pisze:a tak na serio to PO RUNDZIE JESIENNEJ STWIERDZASZ ZE BVB ma realne szanse spasc ? hmmm .. ja bym nad tym dyskutowal tak okolo 28 kolejki ... no ale juz wczesniej zauwazylem ze lubisz sie w jasnowidza bawic.. 8)
Widać jak grają ci 'fachowcy' z Dortmundu. Klęska goni klęskę, 14 miejsce i 4 punkty przewagi nad strefą spadkową. 18 punktów w 17 meczach to dorobek gorszy niz żenujący...
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze:Więcej twoich postów godnych mojej odpowiedzi nie znalazłem. Bardziej się staraj.
ps. aha jeszcze jedno takie haslo w stylu takim jaki zacytowalem ostatni to masz pewne PW ;] a duzo do opuszczenia nas ci nie brakuje ... a nie mysl ze sa tylko bany na nicki oj nie nie :) ... na ip mozesz dostac ... no ale nawet jakbys mial zmienne. ..to niema problemu dac bana na hosta :) i sobie nie popiszesz :)
Przestań chłopcze, bo narażasz się na śmieszność. Odkąd przeczytałem regulamin przestałem go łamać. I na pewno nie złamałem go zacytowanymi przez ciebie słowami. Nie pozbędziesz się mnie stąd, bo jesteś za krótki. Poza tym jak pokazał temat 'Sz.P. Axel Hammond' wcale nie tak dużo użytkowników chciałoby mojego bana. Jeden komiczny argumencik rebuzza tego nie zmieni. A ban, jak wiadomo trwa 21 dni (za 10 ostrzeżeń). IP nie zbanujeciem, bo mam zmienne, a jak zbanujecie hosta to poleci wam kilku(nastu) użytkowników. Moderatorzy nie są tak głupi żeby zrobić coś takiego. Na twoim miejscu (o zgrozo) nie byłbym taki pewien, że stąd wylecę. Wszak nie robię nic złego. Bo permanentne niezgadzanie się z tobą grzechem ciężkim nie jest. Żegnam.
Rufus pisze:
"Axel Hammond"][quote="NOWACZKU, wiem że chcesz pokazać jak bardzo jesteś obojętny, ale słabo ci to wychodzi. Dobrze wiesz kim jestem i wiesz że nie jestem 'jakimś tam Alexem'.

RUFUSIE, pretensje sobie możecie mieć. Ja dalej będę robił swoje - czyli wyrażał swoje zdanie, tak odmienne od waszego.
ty masz odmienne od wszytkich ty pukni się w łeb może zmądrzejesz troche albo nie wypowiadaj tego twojego denerwującego zdania :evil: :twisted:
Łeb to ma koza tudzież krowa. Ja o ile się nie mylę mam głowę, podobnie jak ty i reszta użytkowników. Poproszę o ostrzeżenie dla tego miłego pana.

Wróć do „Wracając Do Meritum”