Hokej

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 10 maja 2007, 16:12

Duch pisze:Nie wiem o kim mowa, ale postaram się odpowiedzieć Razz
Kacper nie bądź taki skromny bo jeszcze ci uwierzę :P
Duch pisze:Jeszcze słówko o wczorajszym drugim meczu 1/4 pomiędzy Szwedami i Słowakami.
A dla mnie najsłabszym ogniwem Szwedów był ich bramkarz :roll: Za dużo meczu się nie naoglądałem ale co nieco widziałem. Drugą bramkę Szwed przepuścił w jakiś dziwny sposób bo miałem wrażenie że krążek ma przy ciele. Trzecia bramka padła po tym jak wybronił strzał Słowaków w taki sposób jakby wystawił go do rywala na czystą pozycję - Słowak nie miał problemów ze strzeleniem bramki. Później Szwedzi wzięli się do roboty i w sumie wysoko ograli naszych sąsiadów bo aż 7:4. Fajna była któraś bramka dla Szwedów gry jeden z nich przeleciał nad bramkarzem Słowaków a jego partner zanim ten spadł na lód strzelił gola.

A w pierwszym dzisiejszym meczu jak dotąd Kanada prowadzi 2:1 ze Szwajcarami. Zaraz po strzeleniu bramki na 2:0, honorowe trafienie zaliczyli Szwajcarzy. Jakoś później Kanadyjczycy przy przewadze dóch zawodników strzelili na 3:1 i miejmy nadzieję że przewaga jeszcze urośnie a Szwajcarzy będą błagali o litośc :P Generalnie jest to mecz bez większych emocji, także publiczność w hali nie dopisała :roll:

Jak oceniasz szanse Finów w meczu z USA bo myślę żeby postawić na tych pierwszych :>

Jak będziesz nabijał posta to możesz napisać kto na kogo trafi w półfinale bo teraz nie chce mi się szukać :whistle: A jak nie to później sam sobie znajdę :foch:

Wróć do „Inne sporty”