II LIGA

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 10 maja 2007, 21:35

Wiesz co teraz mam watpliwosci, poczatkowo myslalem ze to juz koniec ale aktualnie uwazam ze kazdego dnia moze cos nowego wyskoczyc, jakas nowa informacja czy degradacja - bo troche sie skumulowalo ostatnio roznych informacji
Fishbone pisze:Chciałbym się mylić, ale jak PZPN w środku ligi degraduje, potem zmienia ligę ze spadkowiczami to mam wrażenie, że oglądam kabaret a nie futbol.
Mnie sie ta decyzja podoba, bo jest z duchem gry, niepotrzebnie robili te degradacje juz podczas sezonu - chodzi mi o te przesuwanie delikwentow na ostatnie miejsca i brak spadkow :!: - to byla paranoja

Obecnie powrocili do pkt wyjscia - czyli sa takie zalozenia jak na poczatkui sezonu - spadaja dwa najgorsze zepsoly i tu nikt nie moze miec wg mnie pretensji - a juz takowe sie pojawiaja ze strony Pogoni :roll:
Fishbone pisze:kto spada a kto nie zagra bo nie ma licencji.
Z tym bedziesz musial tropche poczakac bo np. Polonia napewno nie bedzie mogla grac na swoim stadionie a remontem nie dadza rady bo ten stadion to .... juz w drugiej lidze ledwo dlai rade po awansie (grali na wyjazdach i bez publicznosci) - podobno maja podpisac umowe ze Slaskim :o i jakis strategiczny na horyzoncie ale trzeba dodac ze maja jeszcze nieprawomocny wyrok odjecia 3pkt - chyba nieprawomocny :think: Niektore tabele to uwzgledniaja ale podobno jak spalca zobowiazania beda przywrocone

Wróć do „Polska”