Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 10 maja 2007, 22:24

Joł, joł, joł. Trochę mnie tutaj nie było, ale to już się więcej nie powtórzy. Żeby Akarin musiał pisać ppp w tym temacie, wstydźcie się kibice Bayernu :roll:.

Ostatnio na Allianz dzieje się naprawdę sporo. Rozpoczynając na kolejnych plotkach transferowych, a kończąc na kłótniach pomiędzy zarządem a radą nadzorczą. Widać negatywne emocje związane z fatalnym sezonem dają się we znaki nie tylko kibicom. I bardzo dobrze :spoko:. Może niektórzy wreszcie przejrzą na oczy.

Na temat meczu w Gladbach nie będę się wypowiadał, bo po pierwsze wszystko, co warte odnotowania, zostało już wypunktowane, a po drugie był to taki mecz do zapomnienia od zaraz. Jedynie cieszy mnie, że w przyszłym sezonie zawodników jak Pizarro czy Santa Cruz w Bayernie już nie zobaczę. Kilka niezłych podań Karimi'ego. Może Irańczyk zasłużył na częstsze występy niż Chico czy Piza :think:?

Odnośnie domniemanego sfinalizowania transferów Klose, Toni'ego czy Jansena, nie napalałbym się tak. Na razie mamy zaklepanych podobno czterech piłkarzy na przyszłe rozgrywki: Sosa, Altintop i Schlaudraff, plus jeszcze bonus [swoją drogą, ciekawe o kogo chodzi :oops:]. Przy tym zostańmy.

Jeszcze jedno słowo odnośnie sobotniego meczu z Cottbus. Ze składu definitywnie wypadają Brazzo i Lucio. Mam nadzieję, że tym razem Hitzfeld da szansę pokazać się Fürstnerowi czy Hummelsowi, a nie Chico.

Wróć do „Niemcy”