FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: iceald » 11 maja 2007, 8:56

Wiesz co Basku, ja nie wiem czy jest sens wklejania takich wypowiedzi. Na VeB każdy newsa przeczytać potrafi, a co do komentarzy, to skoro pokemon trafi się i na forum (Cześć kaczy. Myślałeś o karierze komika :?: Pika, pika, pik :?: ) to tym większe prawdopodobieństwo znalezienia takiego w komentarzach, które przecież trudniej moderować, czy tez podjąć w nich dyskusję. Rozgoryczeniu IceMana się nie dziwię, bo raczej nikt kto pisałby podsumowanie po takim meczu nie byłby zbyt łagodny. Zwłaszcza że porażka (czy też jej styl) faktycznie żenująca, przynajmniej patrząc na przebieg relacji live. Meczu niestety nie widziałem, bo Chińczyki kable poprzegryzały i sygnał wiaderkami kradły :evil: :angry2: :suicide: :red:
Tak w ogóle, to ja chyba już przestanę bawić się w przedmeczowe przewidywania. Prze meczem z Villareal spodziewałem się zwycięstwa - dostaliśmy 2:0. Teraz pisałem, że nie ma wręcz szans abyśmy odpadli - i 4:0. Aż się boję napisać cokolwiek przed nadchodzącymi meczami :? Teraz pozostało nam tylko skupić się na lidze i wygrać co pozostało - zwłaszcza na Vicente Calderon.

Wróć do „Hiszpania”