iceald pisze:Wiesz co Basku, ja nie wiem czy jest sens wklejania takich wypowiedzi. Na VeB każdy newsa przeczytać potrafi, a co do komentarzy, to skoro pokemon trafi się i na forum (Cześć kaczy. Myślałeś o karierze komika Question Pika, pika, pik Question ) to tym większe prawdopodobieństwo znalezienia takiego w komentarzach, które przecież trudniej moderować, czy tez podjąć w nich dyskusję
Racja. Tylko jak już dodałem cytaty z podsumowania to dodałem też z komentarzy.
Co do podsumowania to nie mogę się z Tobą zgodzić. Ja rozumiem żal, rozgoryczenie, zdenerwowanie itp., ale nic nie powinno usprawiedliwiać takich tekstów jak:
czyPodsumowania nie będzie. Barcelona umarła
lub cytat z trenerem Rijkaardem i Nesskensem w roli głównej.Adios Barça...
Kibicuje się z drużyną na dobre i złe. Takie porażki nie są odosobnione jak pokazały niedawno Inter czy Roma. Zawsze może zdarzyć się mecz, w którym dosłownie nic nie wychodzi. Iceman pisząc "Barcelona umarła" czy "adios Barca" dał dowód, że kompletnie zatracił wiarę w tę drużynę, a prawdziwym kibicom taka postawa nie przystoi. Ciekawe jestem, co by było jakby ta drużyna miała 10 porażek w La Liga i walczyła teraz o czwarte miejsce gwarantujące start w eliminacjach Lm. Może napisałby, że Barcelona jest 20 metrów pod ziemią albo jeszcze głębiej.
kon2r pisze:to nie jest tylko puchar krola wg mnie jest to 3 po lidze i CL wazny tytul w sezonie
Po Lm i La Liga najważniejszy jest Copa Catalunya
P.S. Laporta też się trochę zdenerwował