Najlepsi w Bundeslidze

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 05 sty 2005, 16:57

Axel Hammond pisze: Tak, poproszę. Nie ma to jak 'poważna rozmowa' z twardzielem z forum. Chętnie wysłucham co masz do powiedzenia. Znaj łaskę pana.
no i znowu dziecinada .. zero odpowiedzi na moje argumenty tylko jakies denne odzywki.... a z tym "panem" to ci ze chyba w druga strone pomylilo :lol:
Axel Hammond pisze: Sprzedaż piłkarzy? Na jakim swiecie ty żyjesz? Już parę lat temu, jak Borussia była zagrożona spadkiem, mówiło się o upadku klubu. Piłkarze mają podpisane kontrakty tylko na 1.Bundesligę, wraz z chwila spadku tracą swoją ważność. I wszystkie Rosickie, Kollery, Ewerthony i reszta staną się wolnymi piłkarzami, za których BVB nie otrzyma ani eurocenta. Nowy kontrakt z Nike i e-onem? Kolejny raz sobie kpisz i to w żywe oczy... Nikt nie jest na tyle głupi żeby podpisać nowy lukratywny kontrakt z drugoligowcem bez piłkarzy. Kto kupi prawa do nazwy stadionu, gdzie gra klub bez pieniędzy, piłkarzy za to z gigantycznymi długami i bez perspektyw? No, może się kibice zrzucą i starczy na pokrycie długu. Przejrzyj na oczy, zdejmij z nich klapki.
buehehe widze ze jestes "na zywo" z informacjami :lol: :lol: :lol: :lol: hehehe .. ale zabawny gosciu :) wez sobie "dzieciaku" lepiej poczytaj troche i dowiedz sie "wieści" a potem staraj sie cos powiedziec.....

Axel Hammond pisze: Widać jak grają ci 'fachowcy' z Dortmundu. Klęska goni klęskę, 14 miejsce i 4 punkty przewagi nad strefą spadkową. 18 punktów w 17 meczach to dorobek gorszy niz żenujący...
no i co ? :? to dalej nie zmienia faktu ze po rundzie jesiennej twoje domysly i proroctwa to zwykle "Gdybanie" i nic tego nie zmieni.....

Axel Hammond pisze: Przestań chłopcze, ...
dobrze "dzieciaku" 8)
Axel Hammond pisze: bo narażasz się na śmieszność..
moze chce ci dorownac ? :lol:

Axel Hammond pisze: Nie pozbędziesz się mnie stąd,.

A kto ci powiedzial ze cie sie chce pozbyc ? HE ? traktuje cie jak zwyklego usera .. bo nikim wyjatkowym to ty nie jestes.... i do kazdego kto by tak napisal to bym tak odpisa..... ( lol )
Axel Hammond pisze:
bo jesteś za krótki.,.

nie, nie smieje sie 8)
Axel Hammond pisze: Poza tym jak pokazał temat 'Sz.P. Axel Hammond' wcale nie tak dużo użytkowników chciałoby mojego bana. Jeden komiczny argumencik rebuzza tego nie zmieni.,.

nie wiem nie przegladalem ANI RAZU tego tematu bo mnie nie interesowal ... a "argument komiczny" wedlug ciebie , a jak sam wiesz zbyt inteligentnie to ty nie oceniasz rzeczy :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”