[']... niestety. Tego pierwszego mi nie jest szkoda, bo jakoś nie przekonał mnie do siebie. Muamba jest młody (88 rocznik?) i szkoda sprzedawać tak perspektywicznego zawodnika.fieldy pisze:Niestety stało się to, czego się obawiałem. Wenger wypuscił kolejny talent. Stwierdził, że w środku mamy za dużą rywalizację. Fabrice Muamba stał się piłkarzem Birmimgham. Do tej pory był tam wypożyczony.
Wysłaliśmy 3 - Larssona, Muambe i Bendtnera - wraca tylko 1 Sad
Jarzinho pisze:To nie ktoś a'la Cesc czy Denilson...
Swoją grą bardziej mi przypomina Patryka czy Diaby. Taki rzeźnik w środku pola.piorun13 pisze:Zgodze sie z Jarzinho ze nie jest to klasa Cesca i chlopak podjal dobra dla swojej kariery decyzje.
Jeżeli Aliadiere będzie odpowiadał rola 5 napastnika, to niech zostanie. Ale myślę, ze odejdzie bo wygląda mi na ambitnego chłopaka. Boro sie nim interesuje już od jakiegoś czasu. Oby tam nie podszedł, bo nie trawie tej drużyny.
Co do Flaminiego, to nie będzie miał problemy ze znalezieniem klubu. Ponoć "Serca" sie niem interesują.
Baptista wraca do Madrytu. Ciekawe co będzie z Reyesem.
Senderos jest bardzo solidnym rezerwowym i szkoda sie go pozbywać. Chyba, ze sam zechce odejść. Dla neigo to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo w Arsenalu jest 4 obrońcą... Moim zdaniem Djourou jest lepszy.
Z tego co ostatnio czytałem, Juve jest zainteresowane Sandym. To byłoby najlepsze rozwiązanie. Juve buduje drożynę, a Senderos sie nadaje do SerieA. To chyba jedyna liga z wielkiej trojki, do której pasuje.
Wypożyczony do końca sezonu. Moim zdaniem Wenger chce go wypromować i komuś upchnąć(być może pozostanie w Charlton).Song chyba został sprzedany, więc nie będę go wymieniał.
W kadrze na mecz z Portsmouth znalazł sie Randall.