Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 11 maja 2007, 22:38

fieldy pisze:Niestety stało się to, czego się obawiałem. Wenger wypuscił kolejny talent. Stwierdził, że w środku mamy za dużą rywalizację. Fabrice Muamba stał się piłkarzem Birmimgham. Do tej pory był tam wypożyczony.
Wysłaliśmy 3 - Larssona, Muambe i Bendtnera - wraca tylko 1 Sad
[']... niestety. Tego pierwszego mi nie jest szkoda, bo jakoś nie przekonał mnie do siebie. Muamba jest młody (88 rocznik?) i szkoda sprzedawać tak perspektywicznego zawodnika. :?
Jarzinho pisze:To nie ktoś a'la Cesc czy Denilson...
piorun13 pisze:Zgodze sie z Jarzinho ze nie jest to klasa Cesca i chlopak podjal dobra dla swojej kariery decyzje.
Swoją grą bardziej mi przypomina Patryka czy Diaby. Taki rzeźnik w środku pola. 8)

Jeżeli Aliadiere będzie odpowiadał rola 5 napastnika, to niech zostanie. Ale myślę, ze odejdzie bo wygląda mi na ambitnego chłopaka. Boro sie nim interesuje już od jakiegoś czasu. Oby tam nie podszedł, bo nie trawie tej drużyny. :maruda:
Co do Flaminiego, to nie będzie miał problemy ze znalezieniem klubu. Ponoć "Serca" sie niem interesują.
Baptista wraca do Madrytu. Ciekawe co będzie z Reyesem. :think: Chciałbym żeby został sprzedany. W jego miejsce Ribery (właśnie na niego oddałem głos w ankiecie).
Senderos jest bardzo solidnym rezerwowym i szkoda sie go pozbywać. Chyba, ze sam zechce odejść. Dla neigo to byłoby najlepsze rozwiązanie, bo w Arsenalu jest 4 obrońcą... Moim zdaniem Djourou jest lepszy.
Z tego co ostatnio czytałem, Juve jest zainteresowane Sandym. To byłoby najlepsze rozwiązanie. Juve buduje drożynę, a Senderos sie nadaje do SerieA. To chyba jedyna liga z wielkiej trojki, do której pasuje.
Song chyba został sprzedany, więc nie będę go wymieniał.
Wypożyczony do końca sezonu. Moim zdaniem Wenger chce go wypromować i komuś upchnąć(być może pozostanie w Charlton).

W kadrze na mecz z Portsmouth znalazł sie Randall. 8)

Wróć do „Anglia”