Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 maja 2007, 0:56

Niestety to już chyba nieuniknione - Skra obroni tytuł :( Jastrzębie miało dużą szansę zdobyć tytuł a po dzisiejszej porażce w zasadzie większych szans im nie daję. Jak Skra nie pokona jutro po raz trzeci Węgiel to zapewne tytuł zapewni sobie we własnej hali. U gospodarzy szczególnie raziło mnie słabe przyjęcie co najbardziej rzuciło się w oczy w II secie kiedy jakiś koleś dobrymi zagrywkami samodzielnie wypracował przewagę. Drugim elementem który wg mnie był słaby po stronie Jastrzębia to rozgrywający - Iwanow :roll: Pewnie gdyby Zagumny rozgrywał w Jastrzębiu to nie byłoby rzucania piłek praktycznie w siatkę i w ogóle przy takim potencjale zwycięzca byłby dziś inny.

W dzisiejszym meczu najbardziej denerwowało mnie zachowanie Szymańskiego choć mu kibicowałem w skutecznej grze. On ma chyba coś nie tak z głową i nie wytrzymuje psychicznie stawki meczów w play-offach bo dziś zamiast całkowicie skupić się na grze szukał zaczepki z rywalami i rozpoczął z nimi wojnę na miny :roll: Nie raz szukał wzroku rywali zamiast podejść na środek swojej połowy i cieszyć się wraz z innymi zdobytymi punktami. W efekcie mimo że zagrał nieźle, to mógł być bohaterem Jastrzębia ale dobre akcje przeplatał ze słabymi.

Wróć do „Inne sporty”