Pytania Techniczne

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: kyloloko » 12 maja 2007, 14:44

Nie jestem pewny czy to do tego tematu... kupiłem nowy starter do telefonu w orange, wcześniej mialem w plusie przez 2 lata... no i mam głupi problem... żadnym sposobem niemoge doładować konta... kupiłem doładowanie 5zł...zdrapuje ten pasek mam 14 cyforwy kod i mam instrukcje jak doładować konto... mam zadzwonić pod numer *500, nacisnąć 9, a następnie żeby doładować dla siebie 1 lub 9 aby uzupełnić konto innem użytkownikowi... chcem uzupełni c dla siebie więc dzwonie pod dany numer i wciskam 9 następnie 1, ale ten denerwujący nagrany głos pierdoli mi że jedyne co moge zrobić to doładować sobie alebo sprawdzić ilość pieniędzy na koncie (oczywiście tak nie mówi ale innch opcji niema)... spróbowałem wysłać sms'a z tym 14 cyforwym kodem pod numer jaki ten lektor podaje, ale nic się niedzieje... o co chodzi ??!!
Jeśli wiecie o co chodzi naciśnijcie 1
Jeśli nie macie pojecie co to za problem naciśnijcie 2
Jeśli uważacie mnie za debila i kretyna, który nie umie obsługiwać się telefonem naciśnijcie 9 i gwiazdke... 8) 8)

UUUUFFFF.. JUŻ MI SIĘ UDAŁO... 8) czuje się jak kretyn... no, ale i tak bywa... :wink:

Wróć do „Hyde Park”