guru pisze:Ale cobym nie napisał to i tak Grzelak będzie przepłaconym zawodnikiem, który sie nie sprawdził w Legii... (pozdrowka dla Jarzinho )
500 tys. euro czy ile to tam było, mzoe 500 złotych sam nie pamietam, oczywiscie jak na tapkie pieniadze to oczywiscie zawodnik, pierwsza klasa, nawet juz strzela
Wiesz udajesz cwaniaka to tylko się pilnuj, aby nie wystrzelić z Injacem... Patrz ostatnie spotkania i kwota za jaka został sprowadzony...hm dobra przesadziłem miał być GWIAZDĄ...
Ja staram się pisać to co widzę, a jako argumentów nie podaje wymyślonych przez siebie głupot...
Kolejka wg. mnie przypominajek. Grzegorzewski przywitał sie z Łęczną, Wachowicz dzień dobry Łódź, a Grzelak dzieki Widzew....
Wiele nie widziałem tylko ze skrótów.
Nie mozna za duzo pisać o Zagłębiu, bo to jest wynik, który tak naprawde warto opisywać. Niedawno dostali zdruzgotana decyzja PZPN Arke i im wbili teraz Pogon. Wiadomo jaką Pogoń. Coraz ciekawszą postacią staje sie Rui Miguel, początki miał trudne, pewnie dlatego, ze miał być gwiazda(
Arka gra znowu tak jak przed decyzją... Świetnie rozgrywają piłkę, niezłe kreowanie gry. Wreszcie znowu Wachowicz.
Jedna sprawa Wrówblewski, takich sk... nie pwoinno być w piłce, mam nadzieję, ze do końca sezonu jz go nie zobaczę, a drugiej lidze jest kilku co mu to wybiją z głowy.
Lech zaczyna grać pod wodzą Smudy naprawde dobrze. Gra zrównoważoną piłkę i tylko czekać na nwoy sezon. Naprawde wszystko sie zaciśnia, kilka wzmocnien i bedzie dobrze. Z relacji live i skrótu wyglądało to bardzo dobrze, tylko problemy ze skutecznościa, bo powinna być powtórka z Widzewa. Murawski, Henry, Drzymont, Reiss, Zając, Injac oni powinni miec po bramce albo nawet po 2-3 bramkach(Reiss). Górnik dwie dobre sytuacje i jedna bramka.
Odra dalej robi swoje 10 spotkań z rzedu bez porażki. Grzegorzewski jest w świetnej formie, Nowacki sie przebudził po letargu w Groclinie i Koronie. Zieliński stworzył bardzo dobrą drużynę.
Ze skrot wspomnianej Legii, widiałem dwa razy Grzelaka przy piłce raz przy bramce, drugi raz przy podaniu do bramkarza. Fakt jest taki, ze skrót trwał zaledwie 3,30, wiec pewnie zapomnieli o Grzelaku. Jednak jest bramka i moge uwieżyc Ci na słowo, ze zagrał przyzwoicie(podobnie jak wierzyłem w teorię o Injacu).
Reiss idzie na króla strzelców, przynajmniej coś, moze go jeszcze postraszy Zaki