---> Rap <---

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 13 maja 2007, 17:14

A ja ostatnio ściągnąłem sobie płytę składu Cisza i spokój o nazwie... Cisza i spokój :Lol: Płytka mi się podoba, nie wiem czy jest to nowa, ale na pewnej stronce pojawił się link to skorzystałem. W Empiku była tylko jedna płyta, więc albo mają tylu zwolenników, albo ta płyta nie należy do najnowszych :P
Co do plyty to Duże Pe pokazał klasę i mimo że nie może się równać z Eldo czy OSTR'ym to płytka trzyma poziom.
Jak wiadomo Pe ma niezły freestyle i nie raz dochodził do finału WBW więc rymy są całkiem spoko. W sumie to Pe należy do raperów którzy nie śpiewają jak dwaj w/w o życiu, i innych problemach a raczej teksty układa pod kątem rymowania tzn na pierwszym miejscu stawia rymowanie się, a nie przekaz. Chociaż jakby się wsłuchać to możne sobie co nieco wywniosować :)
Bity podkładane przez spox'a też są dobre. W paru piosenkach jest oldschool'owo i są 'przerwyniki' które robią starsze piosenki. No i dwie ostatnie piosekni są o miłości :o Co jednak nie jest za często spotykane (słyszałem jeszcze tylko piosenki Pelsona o miłości)
To tyle :P Polecam :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”