Eeee... nie znasz , ta perkusja coś ala Safri Duo , a te wycie jakoś mi się spodobało , zresztą Bułgarią dosyć wysoko oceniona (no , ale tym się nie sugerowaćJuv pisze:Jak dla mnie najgorsza piosenka całej EurowizjiDiamen23 pisze:Bardzo spodobała mi się też piosenka z BułgariiPrzecież ta baba cały czas tylko wyła.
Byłbym za tym , żeby powrócić do starej formuły , czyli każdy kraj wystawia swój własny jury , który będzie oceniać piosenki. Inaczej się po prostu nie da , jedyny minus to to , że straci się trochę kasy za sesemesyNiestety w tym roku niektóre państwa głosowały jak co roku Rolling Eyes Niemcy - 12 pkt. dla Turcji, Cypr - 12 pkt. dla Grecji, Bałkany na siebie, bez sensu.
Od polaków najwięcej punktów dostałą Ukraina, która zaprezentowałą kicz, ale się spodobał w Europie. Nie mogliśmy nikomu innemu dać 12 pkt. bo Euro 2012 Razz
A, i wnerwiała mnie ta 'prowadząca' zza kulis, Karla?, Krissy ? coś takiego. do bani.
Przy tym głosowaniu takie kraje jak Polska , Belgia, Holandia , Wielka Brytania czy Węgry i kraje niemieckojęzyczne nie mają żadnych szans na zwycięstwo.