Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 13 maja 2007, 19:36

Trochę dziwny mecz ale najważniejsze, że wygrany :] Nie wiem co sie dzieje sie z Trezeguetem :think: Czyżby to ten brak motywacji?? Z drugiej strony nie podobała mi się troszkę samolubna postawa Alexa w kilku sytuacjach. Zwłaszcza przy bramce... Myśle, że powinien podać do Trezegueta, bo był na zdecydowanie lepszej pozycji. gdyby Alex nie trafił, to... :bicz: A David chyba nawet nie pogratulował Del Piero?? A może tak mi się tylko wydawało...
Faulu na Marco nie było i karnego nie powinno być moim zdaniem, więc troche rozumiem graczy Bologny. Sędzie chyba też przesadził z dwiema czerwonymi kartkami ale w sumie kto wie, jakie tam epitety leciały w stronę arbitra. Za to faul na Zebinie ewidentny i żółtko za symulowanie :roll: Poniekąd sprawiedliwości stało się zadość ;) Piękna asysta Giovinco, Buffon potwierdził coś po raz kolejny 8) no i w ten sposób mamy 3 pkty :)

Ptaszki ćwierkają, że Gigi podejmie decyzję juz w ciągu 2 tygodni. Ciekawe jak to będzie... :pray:

Co do ankiety... DD nie spełnił w 100% moich oczekiwań ale wcale się nie spodziewałem, że je spełni :P Jestem jednak za tym, żeby został w Juve na kolejny sezon. Ten w Serie B osobiście traktuję z lekkim przymrużeniem oka- zło konieczne. Prawdziwy sprawdzian przed nami :) Nie będę miał nic przeciwko jego odejściu tylko w jednym przypadku- jeśli zastąpi go Lippi :]

Wróć do „Włochy”