FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 13 maja 2007, 21:14

CZeakm wreszcie na spotkanie, kiedy Eto'o zostanie zmieniony, bo fakt, ze ma problemy z podtrzymywaniem emocji nie powino sprawaić, ze Ryjek robi zamianami więcej złego niż dobrego. Nie wiem po co zmieniać skrzydłowych na DM czy na środkowego napastnika, a zostaje Kameruńczyk, który w ostatnim czasie marnuje sytuacje seryjnie.... Bramka dla Betisu to brmaka Eto'o.
Wiele o Gio, ale to brmka padła przy nieobecnosci Holendra na swojej pozycji.
Trzeba sporej rewolucji i wreszcie kupić napastnika z prawdziwego zdarzenia tak aby w przypadku takiej formy jaka ma Eto'o miał kto grać, bo Saviola mimo mojej sympati jest ogromnym średniakiem, a Eidur to totalny niewypał, który niegdy w życiu nie powinien znaleźć sie w takim klubie, bo nie prezentuje soba nic poza kolorem włosów.
Zmiany mnie dzisiaj kompletnie rozwaliły, tylko Frank ban bez planu B potrafi cos takiego zrobić... Dać kogos poważnego na posade dyrektora sportowego, bo na drugie Juve nie ma co liczyć, a beztalencia niech skupuje kto inny.
Trudno się zebrać po takim spotkaniu i całe szczęscie, ze kolejne spotkanie nie graja na CN, bo kibice nie dadza im zyc. Zreszta po Madrycie będzie jeszcze gorzej...

Wróć do „Hiszpania”